+ 24 14 94 00
info@escape.no

& Beyond - Opplevelsesreiser og safari i luksusklasse med Escape Travel

&Beyond

&Beyond - Opplevelsesreiser og safari 

Dagene fylles av uforglemmelige opplevelser og nettene med luksus du knapt kunne drømme om. Hele veien blir du tatt hånd om av folk som gjør sitt ytterste for at hvert øyeblikk av ferien din skal bli perfekt.

Fra ørkenene i Namibia til våtmarksområdene i Okavango, fra savannene i Serengeti og Masai Mara til øyene i Det indiske hav, og fra Sør-Afrikas berømte Big Five naturreservater til Zambezielven. Med &Beyond får du det aller vakreste og mest dramatiske som villmarken har å by på, og du blir tatt godt vare på av trenede og høyt kvalifiserte guider. &Beyond (tidligere CC Africa) er en av verdens ledende operatører innen opplevelsesreiser og safari i luksusklassen.

Selskapet eier og driver cirka femti safarilodger og camper i de mest naturskjønne delene av Afrika.

&Beyond er en av Escape Travels viktigste og dyktigste samarbeidspartnere i Afrika. En reise med &Beyond er et eventyr som blir til virkelighet. &Beyonds filosofi er å ta vare på naturen, dyrene og menneskene som en viktig ressurs for fremtiden. De jobber i tett samarbeid med de lokale kreftene for å bevare truede dyr- og plantearter. Planlegger du en familieferie er det flere av &Beyonds camper og lodger som også passer for barn. Mange av lodgene er tilrettelagt for golf, og flere passer for både vielser og bryllupsreiser. Glem heller ikke gruppe- og firmareiser. Prisene er veiledende.

Spesialtilbud

 

Kontakt oss
&Beyond Kichwa Tembo Masai Mara Tented Camp med sine elegante telt, ligger midt i "stien" til the Great Migration der hvor savannen og skogen møtes. Her kan du oppleve de mest spektakulære utsiktene over Masai Mara National Reserve. Campen er delt opp i 28 classic safaritelt og 12 luksustelt.
Dypt inne i hjertet av den namibiske ørken, i den nordlige delen av Namib Rand Nature Reserve. Kun ti villaer som er bygget i sten og glass og ligger med fritt utsyn utover sanddyner og klippeformasjoner. Her kan du kjøre spesielle motoriserte sykler i sanddynene, være med på fotturer eller turer med jeep rundt i landskapet.
Ngala Game Reserve ligger i Timbavati på grensen til Krüger nasjonalpark. 20 hus med en romantisk og nostalgisk atmosfære, med sølv, krystall og antikviteter fra kolonitiden. For de mer kresne tilbys Ngala Tented Camp med seks luksuriøs telt.
I det nordlige Serengeti med storslagen utsikt over et fantastisk villmarksområde som er skueplass for et av verdens største naturfenomener, The Migration. Opplev Afrikas villmark med åser, gressletter og skogkledde elvebredder. Overalt treffer du på ville dyr i sitt naturlige element.
Ngorongoro Crater Lodge har blitt kalt «Lodgen ved verdens ende», Med utsikt over Ngorongorokrateret og den spesielle arkitekturen, er denne lodgen en stor opplevelse i seg selv. Hele stedet er en luksuriøs blanding av stilmøbler, vakre antikiviteter, gammeldagse badekar, lysekroner, speil, krystall og kandelabre.