+ 24 14 94 00
info@escape.no

Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui

En knapp times flyvning rett sørover fra Bangkok ligger Koh Samui. Denne vakre øya med hvite strender og vaiende kokospalmer har de senere årene blitt et av de mest populære badestedene i Thailand.

Økt turisme
Koh Samui er nesten dekket av kokospalmer og i jungelen finner du orkideer, vakre fossefall og templer med dragehoder. Ønsker du et tilbaketrukket liv finnes fortsatt steder der du kan gjemme deg bort, men turismen har kommet for å bli på Koh Samuis legendariske Chaweng Beach, en kritthvit, lang sandstrand, som byr på herlig badeliv på dagtid, og små spisesteder på kveldstid. Spaser gjerne langs stranden inn mot sentrum om kvelden.

Krokodiller og Buddha
Ta en tur til Samui Crocodile Farm eller se et slangeshow. Besøk også Hin Ngu med Koh Samuis mest kjente severdighet, den femten meter høye sittende Buddhaen

Populære strender
Chaweng er en av de fineste strendene på øya og det mest populære turistområdet. I nærheten finner du både fredelige oaser og alle tenkelige feriefornøyelser – fra vannsportaktiviteter til massasje på stranden, shoppinggater, barer og restauranter. Strendene Bophut og Mae Nam på nordkysten og Lamai på sørøst-kysten er roligere, men også de har et bra utvalg av restauranter, barer og butikker. Chaweng Noi - kun 10 minutter unna Chaweng, er en nydelig og fredelig strand, med flotte muligheter for å oppleve fisker på nært hold. Her finner du også et par enklere, men hyggelige bungalowhotell. Kontakt oss for mer informasjon.

Fargerikt liv under vann
Koh Samui er et av Thailands beste områder for dykking og snorkling. Det beste området er Ang Thong Marine nasjonalpark med et fargerikt undervannsliv rundt korallrevene.

Kombinasjonsmuligheter
Kombiner gjerne Koh Samui med noen dager i Bangkok, på det flytende hotellet River Kwai Jungle Rafts eller på den nærliggende øya Koh Phangan.

 

14 dagers sommerferie fra 17 825

 

Sommerferie på Koh Samui med kjæreste, venner eller familie

Late dager i solen, herlige temperaturer, nydelige, lange sandstrender og spennende utflukter. Koh Samui er et perfekt feriested om sommeren. Og kombiner gjerne med Bangkok eller andre øyer.
Under finner du et ferieforslag basert på en kombinasjon med Koh Samui og Bangkok.

Dag 1 Avreise Oslo.

Dag 2 Ankomst Suvarnabhumi Internasjonale flyplass og overgang til innenlandsfly til Koh Samui. Transport til ditt hotell på Koh Samui. Innsjekking fra kl. 14.00

Dag 2 - 10 8 netter på valgte hotell på Koh Samui. Hotellet ligger på stranden og i gåavstand til butikker og restauranter. Nyt late dager på stranden og bli med på utflukter.
Snorkle eller dykketurer til området rundt Koh Tao og Angthong Nasjonale Marine Park er kanskje de mest populære utfluktene. Og har du ikke dykkersertifikat finnes det flere gode dykkerskoler som tilbyr Padi kurs på øyen. Ellers kan du være med på havfiske, elefant ridning eller hvorfor ikke ta et matkurs og lære hvordan en tilbereder den fantastiske Thailandske maten.

Dag 10 Etter frokost blir du hentet på hotellet og transportert til flyplassen på Koh Samui for å fly til Bangkok. Transport til ditt hotell i Bangkok. Resten av dagen til egen disposisjon. Opphold på hotell i 3 netter.

Dag 10 - 13 Opphold på valgte hotell i Bangkok.
Bangkok kan tilby alt fra de mest moderne shoppingsentre til livlige lokal markeder full av sjarm. Du kan ta en utflukt som bringer deg til de små klungene (kanalene), hvor du kan se et glimt av hvordan byen var for lenge siden, og til den mektige Chao Phya River. Kanskje ender du opp ved Grand Palace og lar deg imponere av det særegne palasset bygget i tradisjonell thai stil. Tidligere var dette den offisielle residensen til kongene av Siam. Komplekset omfatter også Wat Phra Keo, eller mer kjent som The Temple of Emerald Buddha. Den vakre buddhaen er utskåret av et stykke jade.
Verdens største scene finner du på Siam Niramit og utenfor Bangkok finnes enda flere aktivitetsparker.
I Bangkok kan du finne attraksjoner for hele familien.

Dag 13 Frokost og utsjekking innen kl. 12.00. Transfer til flyplassen for returreise på sein ettermiddag. Etter utsjekk vil hotellet ta vare på bagasjen og det vil være mulighet for å kunne stelle seg før avreise til flyplassen. Alternativ er å kjøpe sein utsjekk eller å ha rommet 1 natt ekstra.

Dag 14 Ankomst Oslo tidlig.

Pris

Deluxe fra 17 825,- i delt dobbeltrom
Inkluderer: Flyreise Oslo – Koh Samui – Bangkok – Oslo 
8 netter på Chaba Cabana Beach Resort & Spa i dlx. bygningen inkludert buffetfrokost, T/R transport mellom flyplasser og hotell på Koh Samui.
3 netter på Pathumwan Princess 4* superiorrom inkludert buffet frokost og T/R transport mellom flyplass og hotell i Bangkok.

Førsteklasse fra 20 865,- i delt dobbeltrom
Flyreise Oslo – Koh Samui – Bangkok – Oslo
8 netter på Anantara Bophut Resort & Spa i Premier Garden view rom inkludert buffetfrokost, T/R transport mellom flyplasser og hotell på Koh Samui
3 netter på Shangri La Hotel i River View rom inkludert buffet frokost og T/R transport mellom flyplass og hotell i Bangkok 

Familiepakke, 2 voksne og 2 barn under 12 år, førsteklasse fra 43 350,-  i delt rom 
Flyreise Oslo – Koh Samui – Bangkok – Oslo for 2 voksne og 12 barn under 12 år
8 netter på Anantara Bophut Resort & Spa i Premier Garden view rom inkludert buffetfrokost, T/R transport mellom flyplasser og hotell på Koh Samui
3 netter på Shangri La Hotel i River View rom inkludert buffet frokost og T/R transport mellom flyplass og hotell i Bangkok. 

Prisene er basert på dagens flypris, og kan endres. 
Reiseperiode: 16.juni-14.juli 2014

Ønsker du andre kombinasjoner, eller å se mer av Thailand - kontakt oss!Kart

 


Vis større kart

 

Klimatabell

Kontakt oss
Et enkelt, noe eldre turisthotell med flott beliggenhet direkte på stranden. Ti minutters gange fra sentrale Chaweng. Passer for både par og familier.
Et trivelig, men enkelt familiehotell i thaistil. Passer også for par. På Chaweng-stranden, ikke langt fra sentrum av Chaweng.
Et flott hotell i thaistil, beliggende i et rolig strøk, direkte på stranden. Perfekt for både par og familier. Nordlige Chaweng, direkte på stranden. Fem minutters kjøring fra sentrale Chaweng.
Nydelig hotell i moderne thaistil. Anbefaler spesielt villaene med privat basseng. Passer for både par og familier. Rett på Cheng Mon-stranden, cirka femten minutter fra Chaweng og flyplassen.
Et elegant hotell i et rolig område i Bo Phut. Passer utmerket for både par og familier. Direkte på stranden i Bo Phut, kun ti minutter fra flyplassen. Fem minutter til Fisherman’s Village.
Et av Koh Samuis beste hotell. På stranden i Mae Nam, nord på øya, cirka 25 minutter fra Chaweng. Perfekt for par og familier.
I en skråning på nordøstspissen av Koh Samui, omgitt av grønn og frodig urskog, ligger luksuriøse Six Senses Samui. Dette er stedet for sanselig ro og harmoni og fra terrassen til din private villa kan du uforstyrret nyte den fantastiske utsikten over Thailandgulfen og de nærliggende øyene.