+ 24 14 94 00
info@escape.no

Opplevelsesreiser med Explore og G Adventures

Opplevelsesreiser med Explore og G Adventures

Opplevelsesreiser med Explore og G Adventures

Escape Travel tilbyr opplevelsesreiser med Explore og G Adventures som arrangerer turer for små reisegrupper over hele verden. Reisene passer for evnetyrlystne i alle aldre som er åpne for nye opplevelser til spennende destinasjoner.

Små grupper, internasjonalt miljø, engelsktalende guider
Fordelen med å reise i små internasjonale grupper er mange. Det er sosialt og du blir kjent med mennesker fra andre nasjoner. Ofte knyttes det sterke bånd og livslange vennskap på tvers av landegrensene. En erfaren engelsktalende reiseleder følger gruppen hele veien, i tillegg leies det inn lokale guider ved behov. Hoteller og overnattingssteder er valgt med omhu og er en viktig del av reisen. Både Explore og G Adventures har som mål å finne en balanse mellom lokale tradisjoner, sikkerhet og komfort. Standarden på overnattingen varierer med hvilken type reise du velger, fra enkle landsbyhytter på mange av turene til komfortable hoteller på reisene i kategorien Comfort (G Adventures) og In Style (Explore).

Opplevelsesreiser i mer enn 130 land
Reisene med Explore og G Adventures er for deg som er eventyrlysten og liker tanken på en aktiv ferie i selskap med likesinnede mennesker fra hele verden. Du kan velge mellom opplevelsesreiser i mer enn 130 land, reiser med spennende innhold og forskjellig vanskelighetsgrad – som alle gir deg minner for livet!


G Adventures

G Adventures tilbyr hundrevis av spennende opplevelsesreiser rundt omkring i verden til rimelige priser. Med G Adventures reiser du til steder utenom de store turiststedene og møter lokalbefolkningen på hjemmebane. Gruppene teller maksimalt seksten personer, og er en blanding av mennesker fra forskjellige nasjoner med felles interesse for reise. Gjennomsnittsalderen på deltakerne er 29 år, og G Adventures deltagere er generelt sett unge, urbane og verdensvante. Mennesker som verdsetter de store reiseopplevelsene høyere enn hotellstjerner.

Er du nysgjerrig på andre kulturer, ønsker å oppleve den virkelige verden og få mye igjen for pengene, er G Adventures reiser noe for deg. Om det er en fottur i Andesfjellene, safari på Afrikas savanner, utforsking av lokale markeder i Kina eller en ekspedisjon, vil du på en G Adventures-reise oppleve en virkelig verden. G Adventures filosofi er å vise sine gjester den virkelige verden og finne tilbake til gleden av å kunne oppleve noe unikt.

Les om våre turer til Kilimanjaro med G Adventures i vår Afrika-katalog og tilhørende prisliste. Alle Kilimanjaro-trekkingene starter og slutter i Moshi i Tanzania. Det finnes flere ruter for å nå toppen enn disse. Snakk gjerne med våre reisekonsulenter for andre forslag. Kombiner gjerne Kilimanjaro med safari i Tanzania - i Serengeti, Ngorongoro, Manyara og Tarangire, eller badeferie på Zanzibar.


Explore

Explore har arrangert reiser for små grupper i over tretti år, med stadig nye reisemål på menyen. De er kjent for sine dyktige reiseledere og for å legge vekt på ansvarlig turisme. Explore har en klar filosofi som går ut på at de vil vise folk verden uten å forårsake skade eller tære på infrastrukturen. I mange land har de forskjellige prosjekter for å støtte lokalbefolkningen. Gjennomsnittsalderen til reisende med Explore er 45 år og hovedsakelig britiske gjester. De fleste er godt voksne personer med interesse for historie og kultur. Explore tilbyr også reiser for familier med barn og for de med spesielle interesser - som for eksempel arkeologi, historie, astronomi eller togreiser. I tillegg har de et bredt utvalg av sykkel og vandreturer. Mange av reisene er såkalte garanterte avganger som betyr at turen går om det så er med kun to deltakere, men som regel er det minimum 8-10 personer pr. gruppe.

Mange av reisene tar deg med utenom de store turistløypene, inn i hjertet av landet. Explores tilbyr spesialt mange turer i Afrika, men det er nesten ingen grenser for hvor du kan reise med Explore. De har også flere destinasjoner med mer fokus på historie og kultur fremfor aktiviteter. Eksempler på hva som finnes i katalogen: Sykkelturer på Cuba, i Sør Afrika, Vietnam, India, Irland og Marokko eller trekking i Himalaya, Etiopia, Patagonia og Kina. Eller hva med safari i Tanzania, Uganda og Botswana, cruise til Antarktis eller jungeltur på Borneo? 

 

Populære turer

Populære turer

The Inca Trail, 7 dager fra 6 235,-
En kombinasjon av de kulturelle høydepunkter i the Sacred Valley og en av de beste vandringsstedene. Flotte ruiner og fantastisk landskap. Inkluderer guidede turer, 4 dagers vandring, kokk, bærer, guidet tur i Machu Picchu, 3 frokoster, lunsjer og middager. Liten gruppe ca 12 personer.

Antarctica Classic in Depth, 13 dager fra 30 395,-
Magiske sødre Shetlandsøyer og Antarktis, Drakepassasjen, leopardseler, pingviner og isbreer, er bare noe av det du vil oppleve på denne turen. De dyktige guidene vil gi deg innføring i både natur og dyreliv.  Inkluderer 11 netter på M/S Expedition, 1 natt i Ushuaia, Zodiakutflukter, vannfaste støvler, guidebok.

Delhi to Kathmandu Adventure, 15 dager fra 7 595,-
Kontrastfyllt reise i farger og kultur. Fra elvebredden ved Ganges til elefantsafari i Chitwan National Park og det fasinerende landskapet i Himalaya. Inkluderer inngangsbilletter til Amber Palace, Hawa Mahal, Taj Mahal og Red Fort, Orchha Palace Complex, River Ganges Boat trip, Buddha's fødested i Lumbini, Jeep safari i Chitwan National Park og mye mer.

Cambodia on a shoestring, 10 dager fra 4 795,-
Opplev de fantasiske ruiner av Angkor Wat og det turkise vannet ved Sihanoukvilles strender, Ho Chi Minh City og vannveiene i Vietnam’s Mekong Delta.

Realm on a Polar Bear, 8 dager fra 22 395,-
Her opplever du nærkontakt med isbreer og isfjell, fantastisk dyreliv, isbjørner, seler, reinsdyr og en mengde fuglearter, både til fots, fra Zodiak og fra skipet.

Indochina Discovery, 30 dager fra 13 595,-
Opplev Indochina på denne reisen til fire veldig ulike land. Gammel og ny historie, fantastiske Angkor Wat, Halong Bay med båt, sykkel rundt Vang Vieng.

Costa Rica Adventure, 16 dager fra 8 395,-
Costa Ricas høydepunkter og god blanding med gjemte skatter og action. Vulkaner, regnskog, dyreliv og strender.

Vietnam on a Shoestring, 12 dager fra 4 795,-
Fra kaotiske Ho Chi Minh City til sjarmerende Hoi An,  Hue, Hanoi og den vakre naturen i Halong Bay.

Cambodia & Vietnam on a Shoestring, 20 dager fra 8 795,-
Bangkok, byen som aldri sover til Hanoi, via Kambodsja og Vietnam, storbyer og hvite strender, Angkor Wat og Ho Chi Minh City.

India on a shoestring, 20 dager fra 7 195,-
Fra Delhis monumenter til de fargerike byene i Rajasthan. Jadalmer's gjørmefort, Bikaner's unike tempel, overnatting i ørkenen, kamelsafari, Ganges elvebredder og fasinerende kultur og mat.

Kontakt oss