Det indiske hav

Sjekk inn, pust ut. Sov middag under en kokospalme. Opplev oransje klovnefisk svømme forbi dykkemasken din. Eller fri til kjæresten din. Vakrere rammer rundt ferien finnes knapt.

Et lite stykke paradis

Det indiske hav byr på noen av de vakreste og mest eksklusive strandhotellene i verden. Hver øy er noe for seg selv. På Zanzibar dyrkes det krydder og arkitekturen er arabisk. Her finnes det ikke bare store all inclusive-hoteller, men også mange små, rimelige hotell med en personlig og nær service. Her kan du reise ut med fiskerne ut på det turkise havet. Eller lære deg å windsurfe.

Mauritius ligger vakkert til midt mellom Asia og Afrika, og har en nesten karibisk-kreolsk stemning. Her kaster fossene seg vilt utfor bratte heng. I skogene vokser eukalyptus, ibenholt og orkideer. Langs den 330 kilometer lange kystlinjen ligger noen av de flotteste hotellene i Det indiske hav. Å gå på stranden kjennes ut som å ha talkumpudder under føttene.
Escapes Mauritius-eksperter guider gjennom jungelen av bosteder og hjelper deg til å finne akkurat ditt drømmested.

Maldivene er øyene for deg som vil surfe, dykke, svømme og snorkle. Eller bare ha fri fra hverdagen.

Strendene, naturen og det fabelaktige klimaet sørger for en setting du aldri kommer til å glemme. De fleste hotellene har sin egen lille øy, og her er det strender så langt du kan se. Du kan bo på et luksuriøst styltehotell i vannkanten og stupe rett fra din private terrasse ut i det deilige badevannet. Det er magisk. Og vil du bare slappe av, så er alt lagt til rette for at du virkelig kan gjøre det.

Anbefalte hotell
    Utvalgte Det indiske hav