Latin-Amerika

Noen drømmer om strender. Verdens mest berømte, Copacabana, eller kanskje Akumal som leder ut i et akvarium av fargerike fisk. Andre derimot, de drømmer om fjell. Om Andesfjellene, Patagonia eller kanskje Machu Picchu. Har du en øy-drøm? Vi gir deg små og helt unike som Påskeøya eller Galapagos – eller store som et hvitt kontinent: Antarktis.

Nye eventyr hver eneste dag

/ GRUPPEREISER TIL LATIN-AMERIKA

Røffe, flere tusen meter høye fjell, dyp jungel, strender, endeløs pampas og et spektakulært dyreliv. I Latin-Amerika har naturen virkelig sløst med ressursene. Det er et eventyr å reise i Latin-Amerika og våkne opp og se en skjør kolibri eller en kondor før du har rukket å drikke kaffe.

Peruanerne vet å høste av den fantastiske naturen, og kjøkkenet er fullt av spennende smaker og råvarer. Men de siste årene har chefene gjort seg bemerket internasjonalt med sine lekne smakskombinasjoner. Argentinas spesialitet er smørmyke biffer og i Chile kan du dra på smaksekspedisjon fra vingård til vingård. Regn med å nyte. Du kan alltid forbrenne kaloriene med å danse salsa, samba eller tango. Musikk er latinamerikanernes drivstoff.

Med Escape kan du reise i Latin-Amerika som en del av en trygg gruppe ledet av en kunnskapsrik og omsorgsfull reiseleder, eller oppleve verdensdelen på egen hånd.

Hva med cruise gjennom Panama-kanalen eller rundt Kapp Horn? Elvecruise på Amazonas-elven? Dykke med piggrokker på Yucatán-halvøya? Eller dra på fotballkamp i Buenos Aires for så å nyte late dager på stranden i Brasil? Vi skreddersyr din drømmereise.

Å reise til Latin-Amerika medfører én risiko: Du kommer til å lengte tilbake.

/ FANTASTISKE BRASIL
/ ELVECRUISE PÅ AMAZONAS

Utvalgte Latin-Amerika