Skipet ankrer opp midt i sentrum av Budapest.

Det ultimate elvecruiset 2018

/ Seil på Rhinen, Main og Donau fra Amsterdam til Svartehave

  • En seilas gjennom 8 land og et 20-talls byer og landsbyer
  • 28 ulike utflukter (21 inkludert i prisen)
  • Main-Donau kanalen med sine 14 sluser
  • Spektakulær båttur inn i Donau deltaet
  • «Tett på opplevelser» som klassiske konserter, lokale øl- og vinsmakinger, lokale restaurantbesøk m.m.
  • Lokale øl- og vinsmakinger
  • Informative og smakfulle foredrag med vår reiseleder, vin ekspert Geir Salvesen og hans fru Gunnhild Bjørnsti

Hva med å prøve noe nytt?
Vi gjentar suksessen og setter opp Det Ultimate Elvecruiset også i 2019. Vi fikk 5.7 poeng av 6 mulig fra våre kunder for årets tur, og tenker dette er god nok grunn til gjentakelse!
Her kan du bli med på et elvecruise som strekker seg fra Amsterdam i vest til Svartehavet i øst. En opplevelse av de sjeldne!

I løpet av 24 dager besøker du åtte forskjellige land; Nederland, Tyskland, Østerrike, Slovakia, Ungarn, Serbia, Bulgaria og Romania. Cruiset er innom seks hovedsteder; Amsterdam, Wien, Bratislava, Budapest, Beograd og Bucuresti – og tilsammen mer enn 20 sjarmerende og spennende europeiske byer langs Donau.

Mens byer og land passeres, bor du komfortabelt og nyter livet om bord på det 4* skipet MS River Navigator.

Turen starter i Amsterdam og vi seiler først inn på elvene Rhinen og Main, en sann opplevelse i seg selv. Et av seilasens mange høydepunkter er turen på Main-Donau-kanalen. Den menneskeskapte kanalen, med alle 14 sluser, er grunnen til at det er mulig å lette anker i Amsterdam og ende opp ved Svartehavet. I tillegg til å koble Rhinen og Donau, får den 171 kilometer lange kanalen oss opp i 406 meters høyde over elver og veier. I tillegg kan du også se frem til å seile gjennom den berømte «Jernporten» (Iron Gates) mellom Serbia og Romania.

I løpet av seilasen vil ulike foredragsholdere kåsere om spennende, interessante og ikke minst aktuelle temaer underveis.

Vi har lagt stor vekt på utfluktsprogrammet. De store klassiske og kjente stedene må selvsagt oppleves, men i tillegg har vi fylt på med mange severdigheter og godbiter du normalt ikke kommer til på egenhånd. Vi kan nevne kanalene i Amsterdam, katedralen i Köln, Frankfurt skyline, fantastiske Wien, Fiskebastionen i Budapest, lunsj med lokalbefolkningen i Serbia, vakre katedraler og middelalderbyer – og mye, mye mer!
Merk deg at de fleste utfluktene er inkludert.

Skulle du ønske å ta inn ytterligere inntrykk, tilbys det også valgfrie opplevelser underveis. Alle utflukter er enten med skandinavisktalende eller engelsktalende lokale guider. Vår norske reiseleder fra Escape Travel vil være med på alle utfluktene.

Nyt Europas fra «innsiden» i skiftende landskap fra første rad på soldekket – dette er en komplett reise, uten sammenligning for øvrig, og uten tvil det ultimate elvecruiset!

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Geir Salvesen
Reiseleder
Gunnhild Bjørnsti

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger