Guatemala, Honduras og El Salvador

/ Mayakultur før og nå, innrammet i vakre farger og mektig natur!

Natur og folkeliv langs Maya-veien stimulerer reiselysten! Her lever gamle skikker gjennom klesdrakt og fargerike markeder, her er fenomenale maya-monumenter, spansk kolonistil i gamle byer, praktfulle strender, vulkaner som speiler seg i stille innsjøer og overveldende jungellandskaper. Vi inviterer til en tur som på førsteklasses vis kombinerer fargerik og historisk rotfestet kultur med en fremmedartet, spennende natur.

Guatemala er et land som gjør innrykk på de fleste. Stort som en tredjedel av Norge med tre ganger så mange mennesker. De bærer videre på sin gamle kultur, og det er ikke superlativer nok i språket til å beskrive de storslåtte landskapene. I høylandet er det alltid en vulkan i sikte, ofte speiler den seg i en innsjø omgitt av frodig vegetasjon og vakker bebyggelse. Når det er markedsdag spiller alle mayaens glade farger opp, hver eneste dag gjør folk flest et sterkt inntrykk, med en vennlig og verdig måte å møte oss på. Du føler deg velkommen som turist i Guatemala!

Et av de aller største Maya-monumentene heter Copan og ligger like over grensen i nabolandet Honduras. Vi får med oss det og en overnatting der, før vi reiser videre til El Salvador med hovedstaden San Salvador og avslutter vårt eventyr på Stillehavskysten med et par dager på en nydelig strand! Velkommen på en reise i Maya-land, du har ikke opplevd maken!

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger