Håndball-VM Kvinner 2017 – Finalehelg – med charter

/ Finalekampene 14.-18. desember /
Opplev ellevill håndballglede LIVE!

Er du en av de mange som står i sofaen og skriker i ekstase når håndballjentene kjemper om medaljer på håndballbanen? Ikke et vondt ord om TV’n, men det er noe ganske annet å være på arenaen LIVE når de viktigste håndballkampene spilles. Oppleve euforien, samholdet – oppleve gleden. Som mangeårig offisiell sponsor og reisearrangør for Norges Håndballforbund får du hotell, reise og kampbilletter – alt i en pakke – gjennom oss. Enklere blir det ikke.

Mesterskapet arrangeres i Tyskland fra 1. til 17. desember. Norge spiller sine innledende kamper i Bietigheim-Bissingen. Hovedrunden spilles i Leipzig og kvartfinalene i Leipzig eller i Magdeburg. Semifinaler og finaler går av stabelen i Hamburg og her stiller Escape Travel med eget fly for anledningen.

Last ned reiseprogram
 • Offisiell sponsor og reisearrangør for Norges Håndballforbund

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 14.12.2017
 • Avreisested Oslo
 • Tilgjengelighet Utsolgt
 • Dager 5 dager
Skriv ut

Dag til dag program

Torsdag 14. desember

Dag 1 - Avreise

Endelig er dagen her – finalekampene i Tyskland venter! Innsjekking på Oslo lufthavn starter kl. 12.30. Ved innsjekkingsskranken møter du Escape Travels representant som hjelper til med innsjekking og eventuelt andre spørsmål. Flyavgang er kl. 14.30, med ankomst Hamburg kl. 16.05.  Fra flyplassen går turen videre med buss til de respektive hotell og vi minner om at kvelden ennå er ung… og Hamburg er en trivelig by.

 

Fredag 15. desember

Dag 2 - Semifinaler i Barclaycard Arena

I dag er det de to semifinalene som går av stabelen. Kampene spilles i Barclaycard Arena. I skrivende stund vet vi jo ikke hvem som skal spille, men går alt som «normalt» er definitivt Norge ett av de fire lagene på parketten denne ettermiddagen/kvelden.
Før kampene blåses i gang er det selvfølgelig ikke bare spillerne som må varme opp – det skal også vi. Dog en litt annerledes oppvarming enn håndballjentene. Tonje, Escape Travels ekspert på arrangementssiden, hun som har vært på alle mesterskap og trukket i de riktige trådene både før, under og etter et mesterskap – hun lover å legge sjelen sin i at vår pre-match-oppvarming blir en «høydare» også denne gangen. Det blir både lunsj og live-underholdning. Pre-match er ikke inkludert i pakkeprisen, men kjøpes utenom. Mer info kommer i god tid før avreise. Det er med andre ord mye å glede seg til i dag.

Det blir transport til og fra Barclaycard Arena. Hallen ligger ca. 25 minutter med buss fra hotellene i sentrum.

 

Det er her det skal avgjøres...
Lørdag 16. desember

Dag 3 - Hamburg på egen hånd

Det er fridag i mesterskapet og tid for å utforske byen. Livlige Hamburg er både en hansaby og stor havneby som ligger idyllisk til ved to innsjøer. Byens mange kanaler farger bybildet og har medført at Hamburg har enda flere broer enn Venezia! Byen er en herlig blanding av det klassiske og moderne – og alt midt i mellom. Tysklands nest største by har et fantastisk utvalg av restauranter, uteliv, shopping og severdigheter. Som en ekstra bonus å få med seg på denne tiden av året er de fantastiske julemarkedene som byen er viden kjent for. Det er mange av dem, så her er det gode muligheter for å få kjøpt julegaver og testet ut den lokale glühwein og apfelpunsch. Her finner du mer info om byens JULEMARKEDER.
Oppsummert – det er rett og slett ikke mulig å kjede seg i Hamburg.

Hamburg er kjent for sine mange og koselige julemarkeder i desember
Søndag 17. desember

Dag 4 - Finaledag i Barclaycard Arena

Den store dagen er kommet! Det er dette vi har kommet for å oppleve – håndball på toppnivå! Vi kjøres i buss til Barclaycard Arena og gjør oss klare til to, forhåpentligvis, spennende finalekamper. Her er det bare å gi alt og la seg rive med i ellevill håndballglede. For de som bestiller VM-pakken hvor bankett er inkludert, så avsluttes mesterskapet med en festmiddag. OG… dersom Håndballjentene kommer til finalehelgen i Hamburg – ja, da kan det tenkes at det dukker opp besøk på banketten som vi tradisjonen tro arrangerer i år, som i fjor, som i forfjor…

 

 

Mandag 18. desember

Dag 5 - Hjemreise

Alt som er moro har dessverre en slutt, men husk at det kun er én måned til mer moro på håndballbanen. Etter frokost på hotellet er det utsjekk og avreise til flyplassen.
Bussene går fra hotellene mellom kl. 09.00 og 09.30. Charterflyet vårt har avgangstid kl. 1200. Ankomst Oslo lufthavn er beregnet til kl. 1330.

Bildene av håndballjentene fra EM-finalen er tatt av Terje Anthonsen. De øvrige av Svein Andre Svendsen/NHF.

Reisebetingelser

Vi har gleden av å tilby følgende to VM-pakker:

Alternativ 1 (Inkluderer 4*hotell og bankett)

 • Flyreise Oslo – Hamburg t/r med TUIfly
 • Overnatting på et flott 4*hotell med sentral beliggenhet, 4 netter
 • Frokost på hotellet
 • Transport lufthavn – hotell t/r
 • Transport hotell – Barclaycard Arena t/r to kampdager
 • Festbankett inkludert middag og live musikk (Spiller Håndballjentene seg til finale helgen i Hamburg, får vi kanskje besøk på banketten?) Aldersgrensen på banketten er 20 år
 • Norsk representant fra Escape Travel

Pris pr. person i delt dobbeltrom kr. 10500,
Pris pr. person i enkeltrom kr. 13700,-

Alternativ 2 (Inkluderer 3*hotell)

 • Flyreise Oslo – Hamburg t/r med TUIfly
 • Overnatting på et enkelt 3* hotell med sentral beliggenhet, 4 netter
 • Frokost på hotellet
 • Transport lufthavn – hotell t/r
 • Transport hotell – Barclaycard Arena t/r to kampdager
 • Norsk representant fra Escape Travel

Pris pr. person i delt dobbeltrom kr. 8050,-
Pris pr. person i enkeltrom kr. 9650,-

Arenabilletter:

 • Arenabilletter kr. 1550,- pr. person kategori 1 (Inkluderer begge semifinaler, bronsefinale og finale)
 • Arenabilletter kr. 860,- pr. person kategori 3 (Inkluderer begge semifinaler, bronsefinale og finale)

Frist for bestilling 15. juni 2017

Forbehold om ledig kapasitet ved bestilling, samt endring av skatter, avgifter og valutakurs.