Håndball-VM Kvinner 2017 – finalehelg – avreise fra Kristiansand

/ Finalekampene 14.-18. desember /
Opplev ellevill håndballglede LIVE!

Er du en av de mange som står i sofaen og skriker i ekstase når håndballjentene kjemper om medaljer på håndballbanen? Ikke et vondt ord om TV’n, men det er noe ganske annet å være på arenaen LIVE når de viktigste håndballkampene spilles. Oppleve euforien, samholdet – oppleve gleden. Som mangeårig offisiell sponsor og reisearrangør for Norges Håndballforbund får du hotell, reise og kampbilletter – alt i en pakke – gjennom oss. Enklere blir det ikke.

Mesterskapet arrangeres i Tyskland fra 1. til 17. desember. Norge spiller sine innledende kamper i Bietigheim-Bissingen. Hovedrunden spilles i Leipzig og kvartfinalene i Leipzig eller i Magdeburg. Semifinaler og finaler går av stabelen i Hamburg, og vi tar turen fra Kristiansand med båt og buss for å være med på moroa.

Last ned reiseprogram
 • Pris fra 5 800,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 14.12.2017 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 5 dager
 • Offisiell sponsor og reisearrangør for Norges Håndballforbund

Avreiser

 • Avreisedato 14.12.2017
 • Avreisested Kristiansand
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 5 dager
 • Priser fra 5 800,-
Skriv ut

Dag til dag program

Torsdag 14. desember

Dag 1 - Avreise

Endelig er dagen her – finalekampene i Tyskland venter! Oppmøte på kaien i Kristiansand i god til før avreise. Her blir du møtt av en representant fra Escape Travel. Båten legger fra kai kl. 08.00 og ankommer Hirtshals kl. 11.15. I Danmark møter vi buss og sjåfør som skal ta oss videre til Tyskland. En tre timers kjøretur venter før vi halvveis til Hamburg gjør et stopp for en matbit og beinstrekk. Vi forventes å være fremme i Hamburg ca. kl. 18,  og etter innsjekk på vårt 3* hotell (som ligger i gangavstand fra sentrum) er kvelden ennå ung… og Hamburg er en trivelig by 🙂

 

Fredag 15. desember

Dag 2 - Semifinaler i Barclaycard Arena

I dag er det de to semifinalene som går av stabelen. Kampene spilles i Barclaycard Arena. I skrivende stund vet vi jo ikke hvem som skal spille, men går alt som «normalt» er definitivt Norge ett av de fire lagene på parketten denne ettermiddagen/kvelden.
Før kampene blåses i gang er det selvfølgelig ikke bare spillerne som må varme opp – det skal også vi. Dog en litt annerledes oppvarming enn håndballjentene. Tonje, Escape Travels ekspert på arrangementssiden, hun som har vært på alle mesterskap og trukket i de riktige trådene både før, under og etter et mesterskap – hun lover å legge sjelen sin i at vår pre-match-oppvarming blir en «høydare» også denne gangen. Det blir både lunsj og live-underholdning. Pre-match er ikke inkludert i pakkeprisen, men kjøpes utenom. Mer info kommer i god tid før avreise. Det er med andre ord mye å glede seg til i dag.

Det blir transport til og fra Barclaycard Arena. Hallen ligger ca. 25 minutter med buss fra hotellet i sentrum.

Det er her det skal avgjøres...
Lørdag 16. desember

Dag 3 - Hamburg på egen hånd

Det er fridag i mesterskapet og tid for å utforske byen. Livlige Hamburg er både en hansaby og stor havneby som ligger idyllisk til ved to innsjøer. Byens mange kanaler farger bybildet og har medført at Hamburg har enda flere broer enn Venezia! Byen er en herlig blanding av det klassiske og moderne – og alt midt i mellom. Tysklands nest største by har et fantastisk utvalg av restauranter, uteliv, shopping og severdigheter. Som en ekstra bonus å få med seg på denne tiden av året er de fantastiske julemarkedene som byen er viden kjent for. Det er mange av dem, så her er det gode muligheter for å få kjøpt julegaver og testet ut den lokale glühwein og apfelpunsch. Her finner du mer info om byens JULEMARKEDER.
Oppsummert – det er rett og slett ikke mulig å kjede seg i Hamburg.

Hamburg er kjent for sine mange og koselige julemarkeder i desember
Søndag 17. desember

Dag 4 - Finaledag i Barclaycard Arena

Den store dagen er kommet! Det er dette vi har kommet for å oppleve – håndball på toppnivå! Vi kjøres i buss til Barclaycard Arena og gjør oss klare til to, forhåpentligvis, spennende finalekamper. Her er det bare å gi alt og la seg rive med i ellevill håndballglede.

Etter disse begivenhetsrike dagene fylt med håndballmoro, liv og røre setter vi kursen direkte mot Århus i Danmark. Etter cirka 4,5 timer er vi fremme og sjekker inn på vårt 4* hotell som ligger ved byens gågate. Antagelig blir det godt med en god natts søvn nå 🙂

Mandag 18. desember

Dag 5 - Hjemreise

Århus er en veldig hyggelig by og vi er strategisk plassert ved gågaten. Det betyr at det er kort vei til den siste innspurten på julehandelen. Vi drar fra byen ca. kl. 17.00 og reiser tilbake til Hirtshals. Båten har avgang kl. 20.45 og vi er fremme i Kristiansand rundt midnatt.

Alt som er moro har dessverre en slutt, men husk at det kun er én måned til mer moro på håndballbanen 🙂

Bildene av håndballjentene fra EM-finalen er tatt av Terje Anthonsen. De øvrige av Svein Andre Svendsen/NHF.

Århus er en hyggelig by, men sommertemperaturer som på bildet får vi nok ikke :-)

Reisebetingelser

Vi har gleden av å tilby følgende VM-pakke:

 • Ferge fra Kristiansand til Hirtshals t/r
 • Charterbuss Hirtshals – Hamburg t/r
 • Overnatting på 3* hotell med sentral beliggenhet, 3 netter Hamburg
 • Overnatting på 4* hotell med sentral beliggenhet, 1 natt Århus
 • Frokost på hotellet
 • Transport hotell – Barclaycard Arena t/r to kampdager
 • Arenabilletter kat. 3 til semifinaler fredag og finaler søndag
 • Reiseleder fra Escape Travel

Pris pr. person i delt dobbeltrom kr. 6300,
Pris pr. person i enkeltrom kr. 7900,-
Pris pr. person i delt trippelrom kr. 5800,- (min. 1 barn under 12 år pr. rom)

Tillegg: oppgradering av kampbilletter til kategori 2 kr. 500,-

Frist for bestilling 1. september 2017

Forbehold om endringer av skatter, avgifter og valutakurs.