Rhinens høydepunkter og Moseldalen

/ Elvecruise Köln – Strasbourg

Bli med på elvecruise i den frodige og naturskjønne Rhindalen – og la deg fascinere av grønne, bratte vinmarker og gamle middelalderborger. Cruiset starter i Tyskland i Köln, før den ender opp i sjarmerende Strasbourg, i Frankrike. Se den imponerende katedralen i Köln, smak på utsøkte dråper i vinbyene Rüdesheim og Cochem, opplev vakre Koblenz  og kjenn på historiens sus i Strasbourg, med sine bindingsverkshus og smale kanaler.

Mens byer passeres, bor du komfortabelt og slapper av om bord på førsteklasseskipet MS River Discovery II. Dette hyggelige skipet vil være med og lage en fin ramme på elvecruiset, og ved turens ende – har du fått mange nye, hyggelig bekjentskaper blant de andre gjestene om bord!

Vi har lagt stor vekt på utfluktsprogrammet! De mest kjente stedene må selvsagt oppleves og sees med egne øyne. De fleste utfluktene er inkludert, men det er også mulighet til å kjøpe flere opplevelser underveis. Alle utflukter er enten med skandinavisk- eller engelsktalende lokale guider. Vår norske reiseleder fra Escape Travel vil være med på alle utfluktene!

Nyt Rhindalens skiftende landskap fra første rad på soldekket, og bli med på denne hyggelige og innholdsrike reisen hvor vakker natur, kulturelle og historiske severdigheter ligger som perler på en snor.

> Cruiset går også motsatt vei 1. august og 15. august 2017 

Last ned reiseprogram
  • Helpensjon og utflukter inkludert
  • Rabatt kr 2500 pr. person

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger