Safari i Kenya

/ Dette er Afrika!

Barndommens drømmer og fantasier om Afrika blir til virkelighet når du står i safaribilen og skuer utover landskapet der varmedisen hildrer over savannen. Du ser sebraer og antiloper som går og gresser. En søvnig løveflokk som døser i skyggen. Giraffhoder som stikker frem mellom trekronene. Geparder som jakter. Neshorn og elefantflokker som lusker av gårde, og silhuetten av en leopard i solnedgangen.

Varige minner gir også den vakre stjernehimmelen og den gode stemningen når du sitter rundt bålet med masaiene om kvelden. For ikke å glemme nattemørket med løvebrøl og en kakafoni av lyder.

Basecamp Masai Mara skiller seg ut fra andre camper i Kenya ved sitt sterke samarbeid med Masaiene, sitt engasjement i lokalmiljøet og sitt sterke fokus på økoturisme.

Masai Mara har Afrikas største konsentrasjon av ville dyr. Basecamp Masai Mara grenser til Masai Mara og er flere ganger prisbelønnet som et lysende eksempel på bærekraftig, økologisk turisme.  Som gjest her får du se dyrene i sitt naturlige element og du kommer Masaiene tett innpå livet. Masai Mara ligger ved elven Talek, er grunnlagt av en nordmann, men drives av masaiene selv.

I løpet av oppholdet er det game drives både tidlig på morgenen og på ettermiddagen. Om kvelden samles både masaier og gjester rundt leirbålet. Du vil bli invitert til å besøke en masailandsby, være  med på treplanting, besøke skolen og kvinneprosjektet, der mer enn 100 kvinner arbeider med tradisjonelt håndverk. Her blir Afrika mer enn bare ville dyr – her får du samvær med mennesker som  lar dyrene og naturen som rammer for sine liv og sin historie.

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger