Sykkel i Kroatia – Istria

  • Herlige strender
  • Krystallklart vann
  • Vi sykler gjennom pittoriske byer som Vrsar, Porec, Rovinj, Fazana
  • Interessant historie
  • Hotel like ved Adriaterhavet

Kroatia har blitt et kjent og kjært feriemål. Det er ikke uten grunn. Som nabolandet Italia er det et variert land der hver region har sitt særpreg og sine lokkende, kulinariske fristelser. På denne turen har vi valgt å holde oss på den maleriske Istria-halvøya som virkelig ikke står tilbake for nabolandets Toscana.

Byen Vrsar er vår base for oppholdet, en landsby med en lang historie og herlige strender. Dette er Kroatia på sitt beste – krystallklart vann, koselige smågater og en atmosfære som er både innbydende og avslappende. Den gamle bykjernen ligger på en høyde ovenfor marinaen og har trange smug og en fredelig, tidløs atmosfære. På de små torgene kan du slappe av med en kaffe eller et glass av den utmerkede lokale vinen. Vrsar er en sjarmerende liten landsby med vakker beliggenhet ved Adriaterhavet, ca. en mil syd for Porec. I Vrsar handler ferielivet om å slappe av og bare nyte.

Vi er aktive og glade syklister som nyter av natur, kultur og historie. Istria har alt dette!  I mai er det som regel tidlig sommer på disse kanter uten at det er for varmt. Og det er et stort pluss at du kan ta flere dukkerter i et av de klareste hav i Europa. Vi bor på Hotel Belvedere 4* i Vrsar, et perfekt utgangspunkt.

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger