Hvorfor reise på elvecruise

Hvorfor reise på elvecruise med Escape Travel?

• Vi er Norges største og ledende elvecruisearrangør
• Vi har dyktige spesialister som hjelper deg med å finne det cruiset som passer best for deg
• Vi har erfarne og kunnskapsrike, norsktalende reiseledere med på alle våre reiser
• Vi arrangerer temacruise med dyktige og inspirerende foredragsholdere
• Vi tilbyr mellomklasse- og luksuscruise på mer enn tretti elver fordelt på fire kontinenter

En dag på et elvecruise
Morgenen kan starte med en rolig kopp kaffe på dekk ved soloppgang før du besøker frokostbuffeen. Etter frokost legger skipet til kai i en by som kan være sjarmerende og liten eller travel og stor. Uansett blir det mulighet til å være med på utflukt eller byvandring. Vanligvis får dere noen formiddagstimer i land før skipet fortsetter seilasen midt på dagen.

Lunsj om bord serveres gjerne som buffet, og du nyter maten og det fantastiske landskapet som passerer utenfor vinduene. Det er som å befinne seg midt i Discovery Channel, men med førsteklasses servering. Etter lunsj slapper du av på soldekket, sitter i baren med din favorittdrink, hører på et foredrag i salongen eller kanskje utfordrer dine medpassasjerer i en runde bridge eller sjakk. Eventuelt blir det om ettermiddagen et ekstra stopp på et nytt sted og en ny utflukt.

Om kvelden er det middag og da har kokken satt sammen en velsmakende treretters meny. Etter middag kan du høre på musikk eller oppleve lokale artister underholde om bord. Noen kvelder kan du gå i land til et spesielt arrangement eller utforske stedets natteliv på egen hånd.

10 GODE GRUNNER FOR Å REISE PÅ ELVECRUISE