Skreddersøm

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

Escape Travel er en av Norges ledende arrangører av reiser med rutefly, og skreddersøm er vår spesialitet. I dette begrepet legger vi at det er du og ditt reisefølge som bestemmer avreisetidspunkt, lengde og innhold – i motsetning til pakkereiser der du må tilpasse deg fastsatte ruter og datoer. Kort sagt: Du reiser hvor du vil, når du vil og hvor lenge du vil.

Vi kan skreddersy din drømmereise til alle verdens hjørner som det sanse rike Østen, til store natur- og kulturopplevelser i Sør-Amerika, safari i Afrika, eksotiske Midtøsten, paradisøyer i Det indiske hav og Karibia og mange andre spennende reisemål.

Vi er Norges største arrangør av elvecruise og tilbyr cruise på alle verdens hav, samt eksklusive togreiser med Rovos Rail, Orient ekspressen og Den Gyldne Tsar.

Vår jobb er å sørge for at du og ditt reisefølge får en ferie tilpasset deres ønsker og behov, en ferie som gir dere både avkobling – og tilkobling til nye inntrykk og opplevelser.
Fortell oss om deres reisedrømmer, så lover vi å gi dere valuta for pengene– og mer av verden.

Kombinasjoner

Som ferierende med Escape Travel har du privilegiet av å kunne kombinere flere former for ferie på samme reise. For eksempel en kulturreise kombinert med sol og bad. En storbyfereie i kombinasjon med et cruise – enten på en mektig elv eller på åpent hav med anløp i flere forskjellige land. Eller du kan reise noen av strekningene med tog og andre med fly. Det er i grunnen bare fantasien som setter grenser. Vi lover å tilrettelegge reisen så langt din drøm og fantasi rekker.