+ 24 14 94 00
info@escape.no

Royal Caribbean med Escape Travel

Royal Caribbean

rccl 200pxRoyal Caribbean

Ombord på Royal Caribbeans 19 moderne skip finner du et hav av valgmuligheter som vil overgå dine fantasier, blant annet gyrostabilisert biljardbord, klatrevegg, skøytebane, golfbane, basketballbane og mye mer, og nesten alle aktivitetene er inkludert i prisen. I tillegg har de bransjens største barneprogram og stort spa-, velvære- og treningssenter. Du får maksimalt for pengene.

Alle lugarer har Interaktiv TV, telefon, radio, pc-uttak, bad, hårføner, minibar og safe. Ombord finnes det spisesteder for enhver smak: Døgnåpen, gratis room service, eksklusive restauranter, uformelle restauranter og buffeter, pizzeria og iskrembar og midnattsbuffet eller nattservering av småretter. Cruiseprisen inkluderer: Tips, havneavgifter, alle måltider og all underholdning ombord. Royal Caribbean har et flytende prissystem, og prisen er ikke garantert før lugaren bestilles.

Prisen styres av etterspørselen, og vanligvis vil det lønne seg å booke i god tid. 

Spesialtilbud

 

Liberty of the Seas i Middelhavet 17.august fra kun 10 005,-
Fraprisen gjelder per person i innvendig lugar for to personer med avreise 17. august og inkluderer cruise, fly fra Oslo, alle måltider, tips, skatter og avgifter. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil eller prisforandringer

Reiserute: Barcelona - Provence - Villefranche - La Spezia - Roma - Napoli - i sjøen - Barcelona

Allure of the Seas til Middelhavet

I 2015 kommer verdens største cruiseskip, Allure of the Seas®, til Middelhavet

På dette cruiset vil du få mulighet til å besøke fantastiske reisemål i Middelhavet, slik som det skjeve tårnet i Pisa, Peterskirken i Roma eller Vesuv i Napoli.
Men som det største cruiseskipet i verden, og alt det kan tilby ombord, spørs det om ikke Allure of the Seas® selv blir et reisemål i Middelhavet neste år.

Noen eksempler på reiseruter og priser:

12 netters cruise fra 9 800,- per person
Gjelder transatlantisk cruise med avreise 19. april 2015 fra Fort Lauderdale.
Reiserute: Forl Lauderdale, Malaga, Barcelona
(Gjelder også på retur 25.oktober fra Barcelona)

7 netters cruise i Middelhavet fra 8 500,- per person
Gjelder avreise i perioden 5. mai - 27.september 2015
Reiserute: Barcelona, Mallorca, Marseille, La Spezia, Civitavecchia, Napoli, Barcelona

Det råeste skipet i Middelhavet
Med 18 dekk, egen park, Boardwalk og utallige attraksjoner du
ikke finner andre steder, byr vårt største skip på helt unike
cruiseopplevelser.

Noen høydepunkter:
• Central Park ® - en egen park midt på skipet med 12.000 levende planter og trær under åpen himmel
• Aquatheatre – eget utendørs teater med spektakulære vannshow med lys og musikk
• Pool & Sports Zone - gedigent badeland for unge og gamle
• VitalitySM at Sea SPA & Fitnesscenter – førstesklasse SPA og treningssenter
• Youth Zone – morsomme aktiviteter for barn og ungdom
• Loftsuite – fantastiske toetasjes loftsuiter med panoramavinduer
• Boardwalk – ideelt for hele familien, inspirert av moloene langs den engelske kysten og fornøyelsesparker som Coney Island.
• Zip Line – i en ni dekks høyde og 25 meter lang taubane, garantert ikke for pyser…

 

Skip

Sovereign-klasse skipene - har praktfulle atrier og elegant interiør
Majesty of the Seas (1992, ombygd 2002)
Monarch of the Seas (1991, ombygd 2001)

12 dekk med aktiviteter, underholdningstilbud og lugarer, klatrevegg som rager 60 meter over havet, 7-etasjes sentrum i hjertet av skipet, med marmortrapp og glassheis, sammenhengende promenadedekk, 360 graders panoramutsikt fra Viking Crown Lounge

Vision-klasse skipene - intim eleganse og fantastisk utsikt takket være 8000 kvm. med glasstak og vinduer fra gulv til tak
Enchantment of the Seas (1997, ombygd 2002)
Grandeur of the Seas (1996, ombygd 2001)
Legend of the Seas (1995, ombygd 2000)
Rhapsody of the Seas (1997, ombygd 2002)
Splendour of the Seas (1996, ombygd 2001)
Vision of the Seas (1998, ombygd 2000)

Ombord finner du en unik stil og personlighet hvor store glassvinduer sørger for mye lys og fantastisk utsikt. 11 dekk med aktiviteter og underholdning byr på opplevelser fra morgen til kveld, enten du ønsker en oppfriskende dukkert i et av bassengene, nyte en avslappende spabehandling eller se et av Broadway showene. Er du ute etter aktivieter, kan du prøve klatreveggen eller ta deg en tur i treningssenteret. I tillegg frister Vision of the Seas med skjønnhetssalong, teater, butikker, casino, barer m.m.

Radiance-klasse skipene - vakkert interør og total avslapning
Jewel of the Seas (2004)
Serenade of the Seas (2003)
Brilliance of the Seas (2002)
Radiance of the Seas (2001)

13 dekk med aktiviteter, underholdningstilbud og lugarer, klatrevegg som rager 60 meter over havet, liten 9-hulls golfbane, golfsimulator, basketball- og volleyballbane i full størrelse, 9-etasjes sentrum i hjertet av skipet, med spiraltrapp, kuppeltak og glassheis med panoramautsikt over havet, halvparten av de utvendige lugarene har egen balkong, fem alternative restauranter, soldekk og solarium med avtagbart glasstak

Voyager-klasse skipene - blant verdens største med uslåelige valgmuligheter
Mariner of the Seas (2004)
Navigator of the Seas (2002)
Adventure of the Seas (2001)
Explorer of the Seas (2000)
Voyager of the Seas (1999, ombygd 2002)

15 dekk med aktiviteter, underholdningstilbud og lugarer, klatrevegg som rager 60 meter over havet, liten 9-hulls golfbane, golfsimulator, basketball- og volleyballbane i full størrelse, innendørs skøytebane, det første horisontale atrium på et skip: Royal Promenade er fire dekk høyt og lengre enn to fotballbaner,2-etasjes bibliotek med over 3 000 bøker, soldekk og solarium med innendørs svømmebasseng.

Freedom-klasse skip - helt ny standard for skipsdesign med suverene innovasjoner ombord på Freedom of the Seas
Freedom of the Seas (2006)
Liberty of the Seas (2007)
Independence of the Seas (2008)

Skipet ligner på Voyager-klasse skipene, men er 30 meter lengre med 15 dekk med aktiviteter, underholdningstilbud og lugarer. Bassengområde på øverset dekk med dedikert barneområde, basseng kun for voksne og eget surfebasseng, innendørs bassengområde kun for voksne med boblebad som stikker 3,5 meter ut fra skutesiden, 34 meter over havet, stor, utendørs klatrevegg, innendørs skøytebane og minigolfbane, flatskjerm-tv på alle lugarene, 136 meter lang Royal Promenade med butikker, restauranter og underholdningstilbud.

Oasis-klasse skip - rederiets nyeste og verdens største og mest innovative cruiseskip med plass til mer enn 5400 passasjerer hver
Oasis of the Seas (2009)
Allure of the Seas (2010)

De ultimate cruiseskipene "Oasis of the Seas" og "Allure of the Sea” er en revolusjon innen cruise! Skipene byr på syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav. Nå blir hver dag en ny oppdagelsesreise! Oasis of the Seas hadde sin første seiling i desember 2009, og Allure of the Seas i november 2010.

Kontakt oss