+ 24 14 94 00
info@escape.no

SeaDream Yacht Club med Escape Travel

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

seadream 200pxMed SeaDream kommer du til de havnene som større cruiseskip ikke kommer inn i.
Om sommeren besøker du ulike havner i Middelhavet. Om vinteren er det lekre Karibien som besøkes. SeaDream Yacht Club er drømmen om den perfekte ferien, preget av uformell perfeksjonisme.

Ombord på SeaDream sine skip er det kun plass til 112 personer, og disse blir skjemt bort av en besetning på hele 92 personer. Alt er inkludert: utvendig lugar, gourmet måltider, vin til lunsj og middag, åpen bar, tips, bruk av vannleker, off-road sykler, golf simulator, brettspill, bøker, CD’er og SeaDreams 'champagne- og kaviar-splash'

Måltidene
Måltidene ombord er en overdådig opplevelse for alle sansene: yacht-uformelle måltider al fresco med et enestående servicenivå. Vinkjelleren består av over 3000 flasker.

 

Fasiliteter
Ombord er det selvfølgelig også en fullservice spa, til nytelse for både kropp og sjel, med massasjerom, dampdusj og sauna. Du kan velge mellom standardlugar eller suiter. Alle lugarene er utvendige, sengene har dundyne og pute, baderommene er med marmor og massasjedusj, og frottébadekåpe og tøfler ligger klart på lugaren når du kommer ombord. I tillegg er det egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD, CD spiller og dataport, personlig brevpapir og en velfylt minibar i alle lugarene. Standardlugarene er på hele 18 m². På yachtens nedfellbare sportsmarina kan du låne vannscooter, kajakk, snorkleutstyr, zodiac for vannski-kjøring og bananbåt. Off-road syklene er perfekte til å utforske nye anløpshavner. Ønsker du en roligere dag gir SeaDream deg den perfekte mulighet til avslapning. På de balinesiske drømmesengene på toppdekket kan du lese en bok, slappe av under solen eller simpelthen bare nyte utsikten over havet. Disse utendørssengene er så gode at hvis du skulle ønske å tilbringe en natt under stjernene, supplerer besetningen deg gjerne med pute og dyne.

SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen og beskrives av Berlitz som 'Utterly Exclusive'. Kom og opplev selv! 

 

Herlige cruise i august!

KorintkanalenKorintkanalen & Kroatia
Vakre øyer, spennende arkitektur og nydelig mat er bare noen av årsakene til at Hellas er et av Europas mest spennende reisemål. Seil gjennom Korintkanalen og du vil forstå hva Seadream mener med slagordet «Forvent det uventede».
Venezia - Athen 16. – 23. august, 2014
7 dager fra 28 895,- per person 

Greske øyerGreske øyer & Tyrkia
Hvis du har drømt om et cruise blant de greske øyer om bord på en luksusyacht er dette cruiset for deg!
Istanbul - Istanbul 30. august – 6. september 2014
7 dager fra 24 560,- per person

På Seadream er alt inkludert, måltider, drikkevarer, tips til personalet, bruk av vannsportsutstyr samt alle skatter og avgifter.

 

 

Kontakt oss