Makedonia – en godt bevart hemmelighet

Lasse180x180

Av Lasse Borch lasse@escape.no


Vi våger å påstå: Hvis Ohridsjøen hadde ligget et mer kjent sted i Europa, hadde den vært på alles lepper! Men siden den ligger i Makedonia er det ikke så merkelig at du ikke har hørt om verken Ohrid eller Ohridsjøen. Det vil vi gjøre noe med og inviterer deg med inn til dette urørte landet.

Byen Ohrid har en meget sjarmerende, historisk gamleby der over 2000 års fortellinger hviler over gamle steinhus og vakre kirker. Det er bare 40 000 innbyggere i hele byen, det moderne livet har for lengst gjort sitt inntog i form av shopping og utallige gode restauranter – med meget hyggelig prisnivå.

Blogg_Makedonia_3En enorm gjestfrihet og livsglede gjør at det er lett å trives her. I tillegg til Ohrid, inkluderer turene overnatting i hovedstaden Skopje.
Makedonia er natur, storby, vinsmaking, middelalder og romersk arkitektur, landsbybesøk og vi byr på en bonus-titt på Kosovo og Albania. Visste du forresten at Makedonia har fostret både Aleksander den Store og Mor Teresa?

BILDEGALLERI
RUNDREISE MAKEDONIA
MAKEDONIA OG ALBANIA