Eksklusive skip i nordisk stil

Viking River Cruises

Lugar på Viking River Cruises.

Viking River Cruises ble grunnlagt og drives fortsatt av nordmannen Torstein Hagen. Rederiet har mottatt en rekke internasjonale anerkjennelser, blant annet Europe’s Leading River Cruise Company.

Skipene er innredet i skandinavisk stil med luftige og lyse fellesarealer, møbler i lyst treverk og eksklusive tekstiler i behagelige farger. Majoriteten av skipene er bygget det siste tiåret. Om bord finner du en stor salong med panoramavinduer, lekker restaurant, bar, bibliotek og et innbydende soldekk der du kan nyte landskapet som flyter forbi. På noen av skipene kan du også skjemme deg bort med spa-behandlinger.

Langskip

Den nye generasjon av Royal Viking line-skip har fått navnet Viking Longships. De første fire kom våren 2012, og i 2017 seiler 45 skip på elvene i Europa. Skipsnavnene til langskipene er inspirert av de gamle norrøne gudene og ifølge Viking River Cruises setter skipene en ny standard innen europeisk elvecruisefart. Om bord kombineres elegant design med moderne teknologi. De fleste av de store lugarene har enten balkong eller fransk balkong, mens suitene har balkong utenfor oppholdsrommet og fransk balkong i soverommet. I akterenden på langskipene ligger den nye Aquavit Terrace – et innendørs/utendørs-område med god utsikt, avslappet atmosfære og uformelle spisemuligheter.

Klassisk gourmetmat

Viking River Cruises kan skilte med et glimrende kjøkken. Hver eneste dag serveres overdådige frokostbuffeter, herlige lunsjer og middager tryllet frem av europeiske kokker. Rettene er internasjonale med innslag av lokale spesialiteter som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Det er en avslappet, men elegant atmosfære i restauranten.

Interessante utflukter og aktiviteter

Passasjerene er engelskspråklige og i hovedsak amerikanere, men også en del europeere. Alle cruisene har et stort utfluktsprogram inkludert i prisen, og på alle utfluktene får du utlevert hodetelefoner som gjør det lettere å høre guiden. Underholdningen og foredragene om bord, samt utfluktene er satt sammen med tanke på å gi deg en kulturell opplevelse.

Dyktige engelsktalende cruiseverter om bord tar godt hånd om gjestene og gjør hva de kan for å gi deg en minneverdig cruiseopplevelse utover det vanlige.