Reiser i eget land

Norge

Besøkende kan glede deg over utsikten over Lofoten i Norge i solnedgangen.

Ferie i eget land

Temareiser i Norge

Naturskjønne Lofoten, de enestående fjordene, de dype skogene, fantastiske Finnmarksvidda, majestetiske Jotunheimen og Svalbard med sin unike arktiske natur. Det er ikke rart at mange nordmenn elsker å reise på ferie i Norge med alle de fantastiske kultur- og naturopplevelsene vårt langstrakte land har å by på.

Aktiv ferie i Norge

Fotturer, kajakkpadling, yoga, ski og sykkel

Landet vårt er skapt for aktivitet! Jotunheimen frister med sine majestetiske fjell og naturskjønne vidder. Her er det flotte skimuligheter om vinteren, mens du om sommeren kan nyte naturen til fots. I Finnmark kan du oppleve det spektakulære nordlyset, overnatte i snøhotell og gå på ski over den ville og vakre vidda.

Reiser til Svalbard

Arktisk og eksotisk

Hvis du reiser til Svalbard venter et ekte arktisk eventyr med isbreer, tundra, ville fjell og et dyreliv det knapt finnes maken til. Vi kan ta deg med til øygruppen med fly eller skip, og du kan oppleve alt den har å by på til fots, til sjøs eller på snøscooter.

Firmareiser i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man må reise, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

Norges-turer med Carpe Diem

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du spennende Norges-turer, godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet

Skreddersydde turer i Norge

Vi skreddersyr din drømmereise fra Svalbard i nord til Hvaler i sør, fra store natur- og kulturopplevelser til toppturer på ski. Familieferien, jenteturen eller generasjonsreisen er i trygge hender hos oss.

Her finner du alle gruppeturene våre i Norge

Desember 2020

Januar 2021

Februar 2021

Mars 2021

April 2021

Mai 2021

Juni 2021