Flavia Forster

Portett av kvinne.
Madeira

Daglig leder i Escape

Flavia startet i hos oss i januar 2023 og kommer med lang ledererfaring fra reisebransjen. Hun er opptatt av å være en reisende og ikke bare en turist, og mener at særlig etter pandemien så er det tid for å gjenfinne de ekte verdiene i å reise og være oppmerksom på hvordan reiser påvirker oss selv og våre omgivelser.

Bærekraft er hennes ledestjerne, og hun mener at mennesker som møtes på tvers av landegrenser og hemisfærer er essensielt for at vi sammen skal kunne utvikle fredelige relasjoner, like rettigheter og vern av miljøet.

Personlig forteller hun at hun ble født med en nedarvet reiselyst som har blitt til en reisetrang i voksen alder:

– Å reise er for meg den aller største frihet, og essensielt i livet mitt på linje med bøker og musikk. Når jeg er der ute – ute i verden – så blir jeg bedre kjent med meg selv. Tankene mine beveger seg i nye og større mønster fra jeg sitter i flysetet i luften og etter hvert som opplevelsene i blandet tilfeldighet oppstår på reisen. Jo lenger jeg er borte og jo mer annerledes alt er, desto mer kan jeg ende opp med å føle meg sjelemessig hjemme.

Reiser gir meg ulike åpenbaringer, som gjør det underlig, vidunderlig å kjenne at man hører til i verden.

Jeg har behov for at livets perspektiver må utvides fra tryggheten vi finner i vanlige tema som strømpriser, fredagstaco og billading, til å handle om nye oppdagelser, improvisasjon og tåleevne. Ute på tur dreier alt seg om å møte verden, åpne hjertet og kjenne på hva som virkelig betyr noe.

Å trekke pusten dypt inn et fremmed sted gjør plutselig at det som er viktig blir tydelig og det meningsløse forsvinner på utpusten. Da gjenfinner jeg balansen, i hvert fall for en stund. Om det glipper igjen så vet jeg det er på tide med en ny reise og ‘egen gestaltterapi’. Sånn passer jeg på min egen bevisstgjøring, mitt eget tankesett og syn på tilværelsen; gjennom eventyrlige reiser som gir nye utsikter og innsikter. Døren står alltid på gløtt, for det er et liv der ute som fortsatt skal leves!