Jessica Velde

Jessica velde 2
Kvinnebroen, designet av Santiago Calatrava, om natten i Puerto Madero, Buenos Aires, Argentina

Jessica Velde er født og oppvokst midt i tjukkeste Buenos Aires – i hjertet av tango-, biff-, Evita- og Maradona-landet Argentina.

Nysgjerrigheten og eventyrlysten tok hun til sjøs tidlig i 20-årene, hvor hun jobbet på flere av Royal Caribbeans skip. Turen gikk videre til Norge, nærmere bestemt Karmøy på Vestlandet.

Hun har jobbet innen reiseliv de siste 15 årene, noe som har vært ekstra inspirerende etter flyttingen til landet langt mot nord. Dette er en inspirasjon hun ønsker å formidle videre til alle hun kommer i kontakt med - venner, kjente og kunder.«Gjennom reiser ser vi verden og oss selv på en ny måte. Vi møter nye mennesker, lærer å sette pris på både forskjellene og likhetene, og vi blir rikere på opplevelser».

For snart 1 år siden satte hun kursen mot hovedstaden, for å bli en del av Escape -familien. Med lang reiselivserfaring og lidenskap for idrett og reiser, skreddersyr hun unike turer for bedrifter, idrettslag og andre grupper som vil på tur. Enten er det en treningsleir, en kick-off, eller rett og slett en helg med gode kollegaer eller venner.

Kontaktinformasjon:

E-post: jessica@escape.no

Mobil: 928 09 454