Mette Delfin Magnussen

Dame på fjellet
Albrechtsburg  Slott

Mette Delfin er ei sporty sørlandsdame med godt humør som elsker å reise! Hun har vært glad i å reise så lenge hun kan huske, og allerede som 18-åring dro hun til USA som au pair.

Etter endt lærerskole og jobb i skoleverket/psykiatrien, bestemte hun seg for å forfølge reisedrømmen og ble flyvertinne i SAS. Her jobbet hun i 20 år på langrutenettet. Hun er friluftsmenneske på sin hals, sommer som vinter. Det er lykke å pakke sekken og ta hunden med på turer. Da lades batteriene, og hun finner inspirasjonen til malerier – kunst er også en lidenskap. Hun er veldig glad i Svalbard, hvor hun også har arrangert turer, men er samtidig alltid klar for reisemål som byr på sol og varme.

Hun har vært i alle verdensdeler og mange land, men har fremdeles en liste med ønskede reisemål. Disse innebærer gjerne en annen lidenskap: god mat og drikke.

I Mette Delfin vil du oppleve en omsorgsfull, nysgjerrig og humørfylt reiseleder som strekker seg langt for at du skal få minner med hjem både i bagasjen og i hjertet.

Bli med Mette på tur

April 2024