Reiser i tonenes tegn

Musikkreiser

Kvinne, hender, lekende musikk, notater, på, mørk bakgrunn, musikk, concept


Vi brenner for å lage turer for kor og korps, og det har vi gjort i over 30 år. Turer som skaper samhold og glede – sosialt og musikalsk. Hver tur er unik, og vi hjelper dere med alt fra A til Å. Fly, hotell, busser og restauranter. Og sist, men ikke minst: konsertene. Hos oss er dette alltid inkludert i prisene. Vi gleder oss til å høre fra deg. Velkommen!

Finn din musikkreise

Korturer

Kortur blir stadig mer populært, og i over 30 år har vi hatt gleden av å skape reiser for kor som ønsker å ta med seg musikken ut i verden. Vi tør hevde at vi kan vårt fag. Korturene er laget av korister, for korister.

Her er vi et lite utvalg av turer og festivaler for alle typer kor. Escape skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov, enten det er kortur her i Norge eller utenlands for nye impulser og formidling av norsk og internasjonal musikk.

Korpsturer

På en god korpstur skal det være god tid til å dyrke fellesskapet og bli en mer sammensveiset gjeng. Samtidig skal dere ikke glemme å få spilt masse! En korpstur arrangert av Escape oppfyller alle behov, og vil gi akkurat det påfyllet dere trenger for å komme hjem med fornyet glød og spilleglede.

Fem gode grunner til å reise med Escape

Musikkreiseekspertene våre