Reiser i tonenes tegn

Musikkreiser

Kvinne, hender, lekende musikk, notater, på, mørk bakgrunn, musikk, concept


Vi brenner for å lage turer for kor og korps, og det har vi gjort i over 30 år. Turer som skaper samhold og glede – sosialt og musikalsk. Hver tur er unik, og vi hjelper dere med alt fra A til Å. Fly, hotell, busser og restauranter. Og sist, men ikke minst: konsertene. Hos oss er dette alltid inkludert i prisene. Vi gleder oss til å høre fra deg. Velkommen!

Finn din musikkreise

Korturer

Kortur blir stadig mer populært, og i over 30 år har vi hatt gleden av å skape reiser for kor som ønsker å ta med seg musikken ut i verden. Vi tør hevde at vi kan vårt fag.

Her har vi et lite utvalg av turer for alle typer kor. Escape skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov, enten det er kortur her i Norge eller utenlands for nye impulser og formidling av norsk og internasjonal musikk.

Korpsturer

Så gøy at dere tenker på å dra på korpstur!

Escape kan lage korpsturer stort sett over alt, og turen skreddersys til akkurat deres gruppe. Det kan være storby, badeby, fjelltur, kort-tur, langtur eller alt annet. Vil dere ha mye eller lite felles aktiviteter? Vil dere spille mange konserter? Vil dere bo storslått eller nøkternt? Er det jubileum eller den årlige turen?

Her hos Escape Travel skiller vi mellom korpstur for voksne og skolekorpstur. Noe er likt, men veldig mye er forskjellig. Mange av oss som jobber her spiller selv i voksenkorps og elsker å dra på tur. Vi har også hatt egne barn i skolekorps.

Det er like mange variabler som det er korps, så før vi finner en passende destinasjon kartlegger vi deres ønsker og behov. Vil dere på tur, så ta kontakt med oss ​​for en prat.

På denne siden finner dere noen av våre forslag på destinasjoner

Fem gode grunner til å reise med Escape

Musikk noter 938382984

Musikkreiseekspertene våre

Musikk noter 938382984