Skolekorps

ESCAPE ER EKSPERT PÅ KORPSTURER FOR OG MED BARN

Skreddersydd korpstur

Skolekorpstur skal man ta på alvor, for inntrykkene setter dype spor hos ungene når de, kanskje for første gang, får være med gjengen sin på tur. Vi er opptatt av at alle, både musikantene og de voksne skal føle seg trygge og ivaretatt når de er ute og reiser. Vi bruker gjerne bosteder som ligger litt utenfor bysentrum og gjerne med litt boltreplass utendørs der det er mulig.

Om man vil til storby eller badeby er opp til dere. I utgangspunktet kan man reise på korpstur hvor man vil i verden, og vi skreddersyr hver enkelt tur spesielt for dere. For Escape travel er det derfor viktig med god kommunikasjon slik at vi får kartlagt korpsets ønsker og behov. Vårt fokus er å gjøre det beste for akkurat dere.

Konserter er en stor og viktig del av turen og vi ordner alltid med egnede steder å spille, tillatelser og promotering. Kanskje kan man også lage et samarbeid med et lokalt korps eller musikkgruppe.

Festivaler

De fleste skolekorps reiser på tur den første uken av skoleferien. Det er bra for oss, for da får vi muligheten til å samle flere på samme sted til samme tid. Da kan det bli muligheter for felleskonserter, aktiviteter og fest. Vi inviterer også lokale skolekorps til å delta på våre events.

Ta kontakt med oss, så lager vi en supertur til dere.HVORFOR REISE MED ESCAPE NÅR DERE SKAL PÅ KORPSTUR?

• Escape er Norges desidert mest erfarne arrangør av korpsturer
• Escape hjelper alle korps – uavhengig av nivå og ferdigheter
• Escape tar hånd om hele opplegget – fra a til å
• Escape legger stor vekt på at dere får holde gode konserter på turen
• Escape gir personlig oppfølging og kommer gjerne på besøk til korpset, evt videosamtale
• Escape har erfarne reiseledere som kan ta seg av alt det praktiske på turen om ønskelig.
• Escape har i kraft av å være Norges største arrangør av spesialreiser, meget gode avtaler og priser