Voksenkorps

Skreddersydd korpstur

Korpstur er viktig for samholdet. Det er da man får tid til å bli kjent med hverandre utenom notestativet. Mange av dine medmusikanter ser du kanskje bare bakhodet til på øvelsene, men kanskje bakhodet viser seg å ha en nydelig forside (og innside)

Escape kan lage korpsturer stort sett over alt, og turen skreddersys til akkurat deres gruppe. Vi kan fylle turen med utflukter, aktiviteter, konserter og måltider. Men det er opp til dere hvor mye dere vil planlegge på forhånd. Det vi anbefaler på det aller sterkeste er felles middag hver kveld. Konsertene dere skal spille må også planlegges nøye før avreise. Men ikke stress! Vi ordner alt for dere 🤗

Det er like mange variabler som det er korps, så før vi finner en passende destinasjon kartlegger vi deres ønsker og behov. Vil dere på tur, så ta kontakt med oss ​​for en prat. Vi sitter klare til å lage gode minner for dere.

Festivaler


Det er flere festivaler som arrangeres rundt omkring i Europa. Vi følger med så godt vi kan på det som foregår. Dette er vanligvis festivaler som krever påmelding og datoene er satt gjerne 1 år i forveien. Ta kontakt dersom dere ønsker mer informasjon, eller om dere vet om en festival som skal gå av stabelen uten at vi har fått det med oss.