Her er teamet i musikkavdelingen som jobber iherdig for å få din tur oppfylt.

Rolf Egeland

Rolf har vært i gamet lenge. Han startet med korturer alt i 1983. Han har selv dirigert to kor, undervist pianoelever og vært rektor på ungdomsskole. Senere har det bare blitt korturer for andre. Rundt 4000 kor og korps har reist med han rundt omkring i verden. Turene går veldig ofte til Europa, men også til resten av verden (USA, Asia, Mellom-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Australia). Rolf lever og ånder for dette og han er godt kjent innenfor miljøet både i Norge og i utlandet der han har personlige kontakter. Det samme gjelder festival-arrangører for kor og korps. Han har også vært med på de fleste festivaler. «Det er så hyggelig og god stemning», sier han. Rolf er ikke så flink til å snakke om seg selv, men kollegaene hans beskriver han som en positiv, hardtarbeidende og bestemt kar som aldri gir seg. I tillegg er han kjempesnill og utrolig dyktig i det han driver med. Alle kan føle seg trygge når de reiser med han. Dette er altså mannen man må kontakte om man lurer på den minste ting innenfor kor og korpsturer.
rolf@escape.no

Terje Tjelle

Terjes entré inn i reiselivet var i 1997, da han begynte som reiseleder i Sabra Musikkreiser.  Men det var først i 2011 han begynte for fullt med salg- og produksjon av kor- og korpsturer hos oss. Terjes bakgrunn er nemlig fra skolen og skoleledelse. Han er utdannet lærer med ledelsesutdanning og har 2 år fra teaterskolen. I skolen jobbet han i 21 år før han skiftet beite. Terje er en blid og entusiastisk kar som er over gjennomsnittet interessert i korsang og korpsmusikk, og han har syslet med dette hele livet sitt. Å kombinere sine reisekunnskaper med musikalske kor- og korpskunnskaper er en god basis for den turproduksjonen og skreddersømmen av turer og opplevelser han driver med. Han synes det er gøy å møte turkomiteer, høre på deres ønsker for turen og jobbe etter dette. Han vil at deres tur skal bli akkurat den turen de har drømt om – dette er en STOR livsoppgave i jobben hans. Hans nøyaktighet og empati for mennesker gjør at han passer perfekt til denne rollen. De få timene Terje ikke jobber dirigerer han 2 kor, et damekor i Moss og et bedriftskor på Skøyen. Han elsker å strikke og pusle med husdyrene sine som består av høner, ender, katter og kaniner. Men hans store lidenskap er å reise og utvide horisonten.
terje@escape.no

Jaye Smith

Jaye begynte i Escape Travel januar 2014 for å bygge opp et USA og Canada program som han de siste 15 årene har spesialisert seg på.  Våren 2015 ble han forespurt om å hjelpe til i Musikkavdelingen på grunn av hans lange erfaring innen turproduksjon. Denne utfordringen tok han på strak arm. Selv om han hadde solgt gruppereiser før, så hadde han aldri jobbet med kor og korps. Og dette virket veldig spennende. Jayes bakgrunn er innen hotellindustrien. Han er utdannet på Hotellfagskolen i Vancouver i Canada og har jobbet på høyfjellshotell i Norge noen år. Etter hvert gikk han over i reisebyrå og turoperasjon. Jaye er en tålmodig, tolerant og engasjert sjel. Han sitter ikke stille og derfor er han å finne på golfbanen i sommerhalvåret og på isen i vinterhalvåret. Han har vært dommer i ishockey i 26 sesonger og nå sitter han i dommerutvalget. Her jobber han med dommerstanden på øverste nivå i Norge. Jaye er også omgjengelig og snill og hjelper kollegaene sine selv om han har mye å gjøre. Jaye jobber tett med Terje.
jaye.smith@escape.no

Kine Morken

Kine har vært innenfor reiselivsbransjen hele sitt voksne liv. Hun begynte i firmaet, som den gang het Sabra Tours, i 2007 og skled rett inn i Musikkavdelingen. Som fly ansvarlig for avdelingen er hun nødt til å være detaljert samtidig som å være vant til å jobbe i høyt tempo. Selv om det er mye å gjøre til tider er det alltid et smil om munnen. Kine har gått reiselivslinja på Treider og jobbet som skiftleder i Servisair på Gardermoen i 9 år. Etter hvert ønsket hun nye utfordringer samt se en annen side av reiselivsbransjen. Hun blir inspirert og engasjert av å være en del av et bra team hvor alle ønsker å bidra til å lage gode turer for gruppene våre. Når Kine ikke jobber er hun å se i ishallen eller på fotballbanen som ivrig tilskuer når barna spiller. Hun er hjemmekjær og veldig aktiv i barnas aktiviteter og skole. Nettopp derfor kan man beskrive Kine som blid, sosial, omsorgsfull og samvittighetsfull.
kine@escape.no

Mia Le

Mia begynte i firmaet i 2006, som den gang het Sabra Tours. Hun er en allsidig person og har vært innom de fleste avdelingene på huset, fra Asia-avdelingen i den ene enden til sportsavdelingen i den andre enden! Hennes bakgrunn har alltid vært innenfor reiseliv. Hun har studert reiselivsledelse på University of Brighton og jobbet i Servisair på Gardermoen som trafikkagent. Reising har vært en sentral del av livet hennes og hun har etter lagt seg noen fantastiske rundturer i Mellom Amerika, Asia og ikke minst Europa. I musikkavdelingen begynte hun i juni 2016, etter å ha vært ute i mammapermisjon. Hun jobber tett med Rolf og tar seg av turoperasjonen på kontoret. Hun holder fortet når Rolf er ute og reiser. Mia er positiv, blid, vant til å jobbe i høyt tempo og hjelper gjerne til der det måtte trenges.
mia@escape.no

Ann-Kristin Simensen

 

Ann-Kristin er det nyeste tilskuddet på Musikkavdelingen til Escape Travel og startet her i august 2018.
Hun har i hele sitt liv elsket å reise rundt for å oppdage nye spennende reisemål og kulturer,.

Ann-Kristin er en blid, arbeidsom og humørfylt Oslojente som byr på seg selv og er glad i å treffe nye menneske. Med en over middels interesse for musikk og musikkreiser farter hun rundt i inn- og utland for å overvære konserter der rock, blues og klassiske mesterverk står på repertoaret.
Musikkinteressen startet i barndommen i farens musikkforretning i Oslo sentrum, og hun valgte tidlig å bli en musikant. Hun har bakgrunn fra korpsmusikken, både som fløytist og tamburmajor og hun trives godt med å være på stevner, festivaler og opptredener rundt omkring i vårt vidstrakte land.,
Korpsmusikk og kor står hennes hjerte nært, og hun sier selv at hun har fått drømmejobben her hos oss når hun nå skal jobbe med å skreddersy turopplevelser for barn og voksne i korps og kor.
ann-kristin@escape.no