Soneva Fushi 5+*, Maldivene

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

No shoes – no news….
Her kan du leve en luksusutgave av Robinson Crusoe. Ta av deg skoene ved ankomst og pakk de bort. Gå på oppdagelsesferd langs de herlige strendene eller i jungelen på øya, nyt solnedgangen på en stille strand, innta et lekkert måltid på en av de flotte restaurantene eller se en film under stjernehimmelen på den utendørs kinoen.

Vintertilbud:
Bo 4 netter – betal for 3
Bo 7 netter – betal for 5
Gjelder alle villa-typer mellom 8. oktober og 19. desember
Bestill senest 30 dager før ankomst og få gratis halvpensjon.  Gratis transfer mellom Male og Soneva Fushi.

 

Soneva Fushi ligger på øya Kunfunadhoo i Baa Atoll, en av de største turistøyene på Maldivene. Det tar ca. 30 minutter fra flyplassen med sjøfly.

 

Soneva 5*+ er eksklusive villaer og byr på to lekre bosteder: Soneva Fushi Maldivene og Soneva Kiri Thailand. Soneva tilbyr den ypperste luksus, men fremstår som enkelt og naturlig. Et opphold på Soneva er en unik opplevelse. En Soneva resort har kun et begrenset antall villaer, noe som gjør at servisen for den enkelte gjest blir helt utenom det vanlige. Her vil du føle at du kan trekke deg tilbake i din villa og nyte naturen, havet, og den herlige luksusen av å bli ivaretatt på en eksklusiv måte. Kjennetegnet er den grønne linjen – alt er økologisk bygget og går i harmoni med miljøet. En viss del av omsetningen går tilbake til ulike prosjekter i de landene hotellet ligger, og mat og råvarer er lokalt produsert. Det er kun brukt naturprodukter i byggingsprosessen, noe som gir smakfulle rom og villaer.

Send forespørsel