Baros Maldives*****

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Helga Stumo Sande
Helga Stumo

Kåret til verdens mest romantiske resort i 2019 av TripAdvisor’s Travellers Choice Award!

På nydelige Baros Maldives senkes skuldrene etter ankomst, hvilepulsen er på plass, og avbrytes bare av det spennende og fargerike livet du får øye på gjennom dykkermasken. Livet under vann er forunderlig spennende med en enormt rik fargeskala. På land er det færre farger, men akkurat de som gjør seg best. Sanden er kritthvit, finkornet og som skapt for bare føtter å synke godt nedi. Vannet er akkurat så turkisblått og innbydende som bildene lover. I bakgrunnen vaier palmene dovent i vinden – klisjeen «paradis» forvandles fort til virkelighet. 

Baros Maldives er en perfekt setting for voksne som lengter etter en rolig, romantisk og avslappende ferie i luksuriøse omgivelser. Her kobler du helt av med de bøkene du har gledet deg til å lese, under en skyggefull palme. Total ro og avslapning krydres med forfriskende båtturer, snorkling, dykking og dukkerter. Baros er en del av Small Luxury Hotels of the World, en æresbevisning som betyr avslappende luksus i tråd med Baros’ og øygruppens egne verdier. Maldivene er kjent for vennlig gjestfrihet, nydelig mat, deilige spa-opplevelser og naturskjønne omgivelser. Dette er drømmeferien. Baros ligger kun 25 minutter med speedbåt fra hovedlyplassen, noe som gjør reisen kort og mer behagelig.

Rommene:
24 Deluxe Villas (89m2)
10 Baros Villas (103 m2)
15 Water Villas (92m2)
8 Baros Pool Villas (134m2)
2 Baros Premium Pool Villas (160 m2)
15 Water Pool Villas (126 m2)
1 Baros Residence 268 m2)

Barn under 7 år kan ikke bo på Baros, dette hotellet passer best for par.

Maldivene ligger i den nordlige delen av det Indiske hav og består av totalt 1192 øyer – de færreste med en omkrets på mer enn én kilometer. Bare rundt to hundre av øyene er bebodde. Landet er arealmessig på samme størrelse som Portugal, men består av hele 99,7 prosent vann. Maldivene har gjennom århundrene blitt påvirket av arabiske sjøfolk og har for det meste vært styrt som et islamsk sultanat. I 1965 ble øygruppen selvstendig, etter nesten åtti år som britisk protektorat. Hovedstaden Malé er jordklodens minste og mest kompakte hovedstad – en liten storby der høyhusene brer seg utover som en spikermatte helt ned til kaikanten.

Priseksempel sommer 2019:

7 netter i Deluxe Villa fra kr 26 450,-
Inkluderer flybillett Oslo – Male t/r, 7 netter i Deluxe Villa med frokost, og transfer fra flyplass til Baros t/r i speedbåt

Tillegg for halvpensjon er kr kr 10 430,-

 

Gjelder for reise i perioden 01. mai til 31. oktober.

Priseksempelet gjelder for avreise 10. juli.

Send forespørsel