Bridgereiser, kurs og turneringer

Escape Travel har gleden av å samarbeide med Bridgeturer.no som drives av Trygve Sætereng. Trygve har drevet med bridge i 40 år og er en habil spiller og en av Norges mest erfarne turneringsledere. Ved siden av å arrangere turer i inn- og utland holder Trygve kurs og seminarer innen bridge.

Trygve Sætereng

Escape Travel er Norges største leverandør av reiser med rutefly ut av Norge, og desidert landets største på elvecruise.
Ved å slå våre ulike kompetanser sammen, ser vi for oss å kunne tilby nybegynner, entusiaster, og deg som kanskje ennå ikke helt har vurdert bridge, gode opplevelser i hyggelig samvær!
På alle nevnte turer du finner under, er Trygve med som kurs- og turneringsleder.

 

For 2020 har vi følgende reisetilbud:

  • Tur til Mallorca 28.april 2020, to ukers tur. Det blir bridgespilling hver dag, og to formiddager hver uke kan du snakke bridge med Trygve.
  • Elvecruise på Donau høsten 2020. Det blir mulighet for Bridgespilling hver dag. Mer informasjon kommer.
  • Tur til Pafos, Kypros november 2020, to ukers tur. Det blir bridgespilling hver dag, og hver torsdag formiddag kan du snakke bridge med Trygve.

Klikk deg inn på turene under for mer informasjon, eller ta kontakt med Escape Travel på telefon 24 14 94 00 eller e-post: post@escape.no


HVORFOR BRIDGE?

Bridge er et fantastisk spennende kortspill, som er svært utbredt verden over. Bridge er en fin hobby for deg som liker sosiale lag hvor man sammen med likesinnede spiller i makker-par. Det kan minne litt om «amerikaner», som de fleste kjenner til fra tidligere.

For 2020 har vi følgende reisetilbud for bridgespillere:

  • Kursholder og reiseleder: Trygve Sætereng

    Trygve begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han er autorisert kursholder og turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF), og har blant annet vært turneringsleder under «NM-uka» og i store turneringer.

    Trygve har også reist på turnerings-turer med reiseglade nordmenn i snart 20 år, i egen regi under merkevaren bridgeturer.no, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere.
 Trygve er ukentlig innleid turneringsleder og kursholder i noen av landets største bridgeklubber, og er en av landets mest erfarne turneringsledere. Fra 2018 vil Trygve sammen med Escape Travel arrangere turer til ulike reisemål hvor både kurs og turneringer står på reiseprogrammet.