Diani Beach, Mombasa, Kenya
Diani Beach, Mombasa, Kenya

Diani Beach i Kenya, en av verdens vakreste strender

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Helga Stumo Sande
Helga Stumo

Diani Beach blir ofte kåret til ev av verdens og Afrikas vakreste strender og med god grunn! 17 kilometer med kritthvit strand og frodig vegetasjon gjør dette til en skikkelig perle. Her kan du bade, snorkle og dykke ustoppelig. Med verdens nest største rev langs kysten er stranden helt himmelsk for dere som liker dere godt under vann. Det er også mange vannsportsaktiviteter og shoppingmuligheter langs stranden. Og en ekstra stor fordel, prisene er gode også i julen.

Shoppingmuligheter langs stranden

Baobab Beach Resort – En egen verden
Baobab Beach Resort and Spa ligger på den verdensberømte Diani-stranden. Hoteller har en stor og frodig hage på 80 hektar og med utsikt over Det indiske hav. En oase av ro og opplevelser, hånd i hånd. Skjermet av frodig vegetasjon og eksotiske kokospalmer strekker anlegget seg over 500 meter langs stranden, og tilbyr den ultimate luksus strandferien.

Hotellet har et 3-delt basseng, spasenter og et utvalg av restauranter.

De romslige rommene har flatskjerm-TV, sittehjørne og utsikt over sjøen eller bassenget. Du får eget bad med hårføner og gratis badeprodukter.

Baobab Beach Resort & Spa har flere barer og restauranter som tilbyr internasjonale og afrikanske retter samt sjømat akkompagnert av et bredt utvalg av vin. Kveldsunderholdning på noen av kveldene.

Spaet tilbyr massasjer og skjønnhetsbehandlinger i tillegg til dampbad, hydrobad og boblebad. Hotellet har et eget treningssenter i tillegg til at de tilbyr tennis, dart, bordtennis og vannsport. Golf og snorkling er populært i området, det er utenfor hotellet. Diani Beach kjøpesenter ligger under 4,5 km fra Baobab Beach Resort.

Livet på Diani Beach

Pris for to personer med avreise 18. desember og hjemreise 29. desember er kr. 60 500,-
Dette inkluderer:
– Fly med Turkish Airlines
– Flyskatter
– Transfer fra flyplassen til hotellet tur/retur
-Overnatting på Baobab Beac hResort i standardrom med all inclusive