Elbjørg Haugsdal

Elbjørg er opprinnelig vestlending, men har hele sitt voksne liv bodd «østafor». Hun kom til Beitostølen som ungjente, og glemte igjen hjertet sitt der da hun flyttet videre innover Østlandet.

Karrieren innenfor reiseliv er mildt sagt mangfoldig. Hun startet som lokalguide i Valdres på 80-tallet. Videre var hun 18 år hos bussoperatøren Feriebussen på salg og marked, men også som reiseleder. På slutten av 90-tallet var hun med på å åpne salgskontoret for Hurtigruten i Oslo og fikk lære mye om vårt vakre land.

De siste årene har hun jobbet kun som reiseleder og har det som fast jobb. Det går ofte i elvecruise, Russland er hun spesialist på etter mange turer. Men også cruise på de store hav, tematurer, aktive turer og langtidsreiser.

Etter Elbjørgs mening er det en av verdens mest spennende jobber! Med hele verden som arbeidsplass må man være allsidig. Elbjørg sier: «Det aller viktigste for meg er å gi gjestene mine den beste opplevelsen de forventer. Det er utrolig viktig å se hver og en og lede alle på en trygg måte gjennom reisen».

Mars 2021
April 2021
Mai 2021
Juli 2021
August 2021
September 2021
Oktober 2021