Med gode kollegaer på de beste bryggerier og ølpuber

Gøteborg - Sveriges ølhovedstad

Start turen bærekraftig på skinner fra Oslo. En hyggelig togtur på 3 timer og 45 minutter fra by til by. Len deg tilbake og nyt utsikten mens du krysser landegrensen til Sverige og videre til Gøteborg.

Med en kunnskapsrik guide og ølekspert, blir dette noen fantastiske dager sammen flotte kollegaer. Som Sveriges nest største by, står aktivitetstilbudene på rekke og rad. Gøteborg kan tilby meget gode shoppingmuligheter, nærhet til en flott skjærgård for en tur til sjøs med sjømat og hygge, og et rikt kulturtilbud med utstillinger, teater og konserter. Vi skreddersyr akkurat slik som passer ditt firma. Uansett om det er en stor konferanse, et jubileum som skal feires eller rett og slett en tur for litt påfyll.

OPPLEV TRE BRYGGERI OG FIRE AV GØTEBORGS BESTE ØLPUBER
Dere vil besøke tre bryggeri; Stigberget, Beerbliotek og Poppels. Utover det blir det unik prøvesmaking på tre velkjente Gøteborgspuber: Brewer Beer Bar, Haket og den nyåpnede PILS samt en velkomponert middag med øltema på Ølrepubliken. På bryggeriene får dere interessant kunnskap og forståelse av deres øls karakter og deres filosofi. På pubene blir det prøvesmaking med ulike tema og med guiden som ledsager blir det mange muligheter til samtaler rundt øl og øltyper.

LÆR DEG ALT OM ØLBRYGGING
I løpet av noen intensive dager kommer dere til å vite det meste som er verdt å vite når det gjelder ølbrygging.

Bosted

Hotel Riverton 4****+
Vi anbefaler Hotel Riverton, et familiedrevet designhotel som ligger ved sjøen sentralt i Gøteborg. Hotellet ligger i det nye spennende området, Skeppsbron. Noen minutters går fra hotellet, kan du spasere ned til Rosenlundkaien, bydelen Haga, nyte panoramautsikten fra Skansen Kronan eller oppdag Gøteborgs motescene med lokale designere ved Kungsgatan og Magasingatan. Hotellets beliggenhet er perfekt for å utforske Gøteborg.
I 12. etasje med vinduer fra gulv til tak ligger View Skybar & Restaurant. Nyt prisbelønte drinker i baren eller opplev à la carte menyen med spektakulær utsikt over Gøteborgs havneinnløp.
På Riverton finnes et helt nytt Serenity Spa med en innbydende atmosfære . Innendørs basseng, aromaterapi, våt- og tørr badstu og Spa Lounge. Det er også et helt nytt treningsrom med maskiner og frie vekter.

Hotel riverton skybar 01
Hotel riverton spa 01