Firmatur til Dubai

I Dubai kan vi lage gode faglige program enten det er arkitekter, bygningsarbeidere eller finansfolk som skal ut på tur. Her får vi til det «umulige» og garantert bra vær! Kombinér faglig innhold med opplevelser: ørkenturer, fargerike markeder, luksusmåltider og avslapning på stranden. Dubai har noe for enhver smak! Dette er byen hvor man finner kontraster mellom den moderne by og den tidløse ørken, øst og vest, gammelt og nytt.

 • Safari og rafting

  Vi blir hentet av våre egne Jeeper hvor vi blir tatt videre til safari ut i ørkenen hvor vi kjører gjennom vakkert ørkenlandskap med røde og hvite sanddyner bølgende over landskapet. Fra safari til rafting midt i ørkenen! Turen er perfekt for de eventyrlystne som er på jakt etter en unik tur som kombinerer moro, eventyr, natur og kultur.

 • Fonteneshow og tur med tradisjonell båt

  Nyt belysningen av Dubai Malls fonteneshow på båttur med en «abra» (vanntaxi). Nyt en koreografi av lys og vann mens du hører på arabisk musikk.

 • Bysightseeing

  Vi kjører innom Gold and Diamond Park, fortsetter med en byrundtur for å se litt av hva Dubai har å by på, inkludert den berømte gull- og krydderbasaren. Dubai kan skryte av å ha verdens største gullmarked for ”vanlige folk”. Vi tar en Abra Ride (vanntaxi.) Den beste måten å krysse bukten på. Abraene slipper oss av ved Dubai Museum og det arabiske tekstilmarkedet, her kan du gjøre kupp og her skal du diskutere pris.

 • Lei kajakk eler SUP på Kite Beach

  Sjøen ved Dubai er godt egnet for SUP- eller kajakktur. Alt av utstyr kan leies.

 • Foodie tur med «Frying Pan Adventures»

  Dubai er kjent for god mat. Her finnes hele verdens kjøkken i tillegg til den arabiske maten. Book en tour med Fryingpan Adventures og opplev en helt annen side av Dubai enn skyskrapere og polert marmor. Her finner man veien i Dubais bakgater og kjenner på eksotiske smaker og lukter.

Send forespørsel