Under 1,5 timers flyreise fra Oslo Nordens hyggeligste hovedstad

Firmatur til København

København med klar blå himmel i mørket

København
På Sjælland ligger den sjarmerende storbyen, også kjent som Kongens by. Nordmenn elsker weekend i København som byr på design, shopping og kultur. Her bys på et mangfold av matopplevelser som varierer helt fra den deilige krostemningen til gastronomiske og kulinariske moderne restauranter i verdensklasse.
Utelivet i København nyter godt av byens fortid ettersom mange restauranter, cafeer og barer ligger i kjellere eller i historisk bygninger.

København er en pulserende by fylt med opplevelser. Hjertet av København er Nyhavn, som en gang var tenkt til å bli Norden Venezia, er blant annet kjent for sine fargerike hus, gamle seilbåter og gater med uteserveringer og små koselige kaféer, butikker og restauranter. Hovedstadsregionen er rik på natur, kultur og historie. Historiske slott, museer og en storslått natur, som består av skog, mark, sjø, strand og fjord er gavmildt spredt over hele området. Det byr på utallige kombinasjonsmuligheter for mange fine dags- utflukter eller lengre turer. Som for eksempel Fredensborg Slott som fremdeles i dag er kongeparets mest benyttede residens.
Vi i Escape Travel kjenner København godt, og sammen med våre lokale samarbeidspartnere lager vi forslag til hyggelige firmaturer, vellykkede kundearrangement, styreturer og eventer med spennende aktiviteter og gastronomiske til autentiske måltider.

Kort flyreise - under to timer fra Sør-Norge
Videre fra flyplassen til sentrum er det kun 10 km

Mange mennesker i en stor hall som forsyner seg med mat

Astrid Maria Rasmussen

Mange lange bord hvor mennesker spiser og en klargjort scene for underholdning

Tivoli Hotel & Congress Center

Noen fine aktiviteter

Guidet "food biking"
Ta en tur rundt i København på to hjul med en kunnskapsrik guide. Byen er tilrettelagt for syklister, og man kommer tett på spennende steder og nabolag. Det legges inn stopp for å smake på danske delikatesser og tradisjonell mat på de populære mathallene. København har flere mathaller å by på, og kanskje passer det med stopp på Papirøen, Torvehallerne eller WestMarket.

En fantastisk opplevelse på et seilende spa
CopenHot byr på en helt unik form for wellness. Utendørsfasiliteter i rustikke omgivelser. Her brukes rent vann rett fra havnen og oppvarming med ved. Et utendørs vilmarksbad og en panoramasauna som byr på en vakker utsikt inn mot Københavns skyline. De seilende hot tubs er en enestående mulighet til å cruise rundt i den nordlige delen av havnen, sikkert styrt av båtkapteiner.

TIVOLI
Midt i København ligger TIVOLI, kanskje Danmarks mest kjente og besøkte attraksjon.Her er mulighetene mange for å skape gode og relasjonsbyggende aktiviteter kombinert med gode måltid i svært hyggelige og sjarmerende lokaler. Konferansefasilitetene er mange samtidig som deltagerne får en magisk opplevelse.