Under 2 timers flyreise fra Oslo Nordens hyggeligste hovedstad

Firmatur til København

Bilde av to unge kvinner som sykler og har det gøy mens de oppdager den nye byen sammen.

København er den hyggelige storbyen som byr på kultur, design, shopping – og matopplevelser som varierer fra den deilige krostemningen til gastronomiske og kulinariske moderne restauranter i verdensklasse.

Bare en kort flytur unna kan dere nyte sjarmerende Nyhavn med sine fargerike hus, gamle seilbåter og koselige kafeer og restauranter – og selvsagt tradisjonsrike Tivoli. Hele regionen er rik på opplevelser med sine historiske slott og museer – og skog, sjø og strand er gavmildt spredt over hele området. Perfekt å kombinere program i byen med fine dagsutflukter.

Vi i Escape Travel kjenner København godt, og sammen med våre lokale samarbeidspartnere lager vi forslag til hyggelige firmaturer, vellykkede kundearrangement, styreturer og eventer med spennende aktiviteter og gastronomiske til autentiske måltider.

Kort flyreise - under 1, 5 timers flyreise fra Oslo!
Videre fra flyplassen til sentrum er det kun 10 km.

Mange mennesker i en stor hall som forsyner seg med mat

Astrid Maria Rasmussen

Mange lange bord hvor mennesker spiser og en klargjort scene for underholdning

Tivoli Hotel & Congress Center

Forslag til aktiviteter

Guidet tur på sykkel

Ta en tur rundt i København på to hjul med en kunnskapsrik guide. Byen er tilrettelagt for syklister, og man kommer tett på spennende steder og nabolag. Vi kan også legge inn stopp for å smake på danske delikatesser og tradisjonell mat på de populære mathallene. København har flere mathaller å by på, og kanskje passer det med stopp på Papirøen, Torvehallerne eller WestMarket.

Par sykkeltur i avsidesliggende område
Fargerike bygninger i havnen med seilbåter

Unsplash

Et seilende spa

CopenHot byr på en helt unik form for velvære. Dette er utendørsfasiliteter i rustikke omgivelser, her brukes rent vann rett fra havnen og oppvarming med ved. Et utendørs villmarksbad og en panoramasauna byr på en fin utsikt inn mot Københavns skyline. De seilende hot tubs er en enestående mulighet til å cruise rundt i den nordlige delen av havnen, sikkert styrt av båtkapteiner.

Damer nyter spa og utsikt mot København fra seilende spa

Spa i havnen

Gastronomiske eventyr på sykkel

Hva med å kombinere god mat med en sykkeltur?Dere kan kombinere sykkelturen med en av byens mest entusiastiske kokker, som har gjort sykkelen om til et kjøkken og serverer deilige småretter underveis med drikke.

Turen er tilrettelagt slik at du underveis opplever byens puls i de brosteinsbelagte gatene og ved noen av byens grønne oaser. På sin spesialdesignede kjøkkensykkel leder kokken dere langs spennende ruter til steder der de fleste sannsynligvis ikke hadde trodd de skulle nyte nylaget mat. Underveis fungerer "kjøkkensykkelen" som et naturlig møtepunkt for gjestene, hvor både god mat og gode historier deles. Passer for mindre grupper på rundt 20 pers.

På sin spesialdesignede kjøkkensykkel tar kokken ledelsen og leder gruppen langs spennende ruter

På sin spesialdesignede kjøkkensykkel tar kokken ledelsen og leder gruppen langs spennende ruter Cykelkokken

Fine sykkelminner og fellesskap dannes

Fine sykkelminner og fellesskap dannes Cykelkokken

Beerwalks – ølsmaking kombinert med guidet tur

Ølsmaking i verdensklasse!
Beerwalks er en perfekt måte å utforske byen og møte nye mennesker samt smake deilig øl i verdensklasse – det er øl, historier og turer, hovedsakelig utendørs.

"Min lidenskap er hyggelig øl, historier og gåturer! Ideen til BeerWalk ble til i mars 2020 under den første Covid-19-nedleggelsen. Jeg utforsket København med turer under byens lys mens jeg nøt kalde øl fra Mikkeller og Bornholm-bryggeriene. Jeg inviterte venner på disse helt spesielle vinterturene om kvelden mens jeg fortalte historier om området, bryggeriene og ølene. Tilbakemeldingen var: 'dette er kult, avslappende og morsommere enn Covid-19 sofaen' og ideen til BeerWalks ble født".

(Christoffer Hundahl, grunnlegger av Beerwalks)

Tivoli

Midt i København ligger Tivoli, kanskje Danmarks mest kjente og besøkte attraksjon. Her er mulighetene mange for å skape gode og relasjonsbyggende aktiviteter kombinert med gode måltider i svært hyggelige og sjarmerende lokaler. Konferansefasilitetene er mange, samtidig som deltagerne får en magisk opplevelse.

Lær å lage danske flødeboller

Hva er vel mer dansk enn "flødeboller"? En morsom aktivitet i et hyggelig lokale. Smaksprøver underveis. En hyggelig gave å ta med seg hjem!

Båttur langs kanalen

Noe av det som gir København sin sjarm, er alle kanalene. Den beste måten å oppleve hvordan kanalene forbinder byen, er selvfølgelig fra vannet med båt.

Med Københavns klassiske kanalcruise vil dere bli guidet gjennom historiske områder og oppleve både klassiske og moderne arkitektoniske bygninger. Lokale guider gir oss historiene bak de ulike severdighetene og områdene vi seiler gjennom. Man kan leie en båt eksklusivt for firmaturer med private innleide guider.

iPad games – morsom og lærerik konkurranse

Utforsk byen på en annerledes og underholdende måte! Gruppen blir delt inn i lag (8-10 pers per lag). Hvert lag får utdelt en iPad. Den er lastet med GPS og forskjellige oppgaver for teamet som alt fra fotokonkurranse til spørsmål om ulike severdigheter i byen. Det er lagt inn drikkestopp underveis og smaksprøver av lokale spesialiteter.

Spørsmål og oppgaver kan skreddersys til bedriften. Premiering av beste vinnerlag. Kreativitet belønnes!

Aktiviteten passer for grupper fra 20 pers til over 100 pers.

I-pad

Morsomme oppgaver Greenhat People

Kvinner I-pad

Tenk strategisk og bruk hele laget Greenhat People

Velkommen med på firmatur til København