Nordens hyggeligste hovedstad

Firmatur til København

Bilde av to unge kvinner som sykler og har det gøy mens de oppdager den nye byen sammen.

København er den hyggelige storbyen som byr på kultur, design, shopping – og matopplevelser som varierer fra den deilige krostemningen til gastronomiske og kulinariske moderne restauranter i verdensklasse.

Bare en kort flytur unna kan dere nyte sjarmerende Nyhavn med sine fargerike hus, gamle seilbåter og koselige kafeer og restauranter – og selvsagt tradisjonsrike Tivoli. Hele regionen er rik på opplevelser med sine historiske slott og museer – og skog, sjø og strand er gavmildt spredt over hele området. Perfekt å kombinere program i byen med fine dagsutflukter.

Vi i Escape Travel kjenner København godt, og sammen med våre lokale samarbeidspartnere lager vi forslag til hyggelige firmaturer, vellykkede kundearrangement, styreturer og eventer med spennende aktiviteter og gastronomiske til autentiske måltider.

Denne destinasjonen passer også for små og store grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset mellomstore grupper fra 30 - 50 personer som vil ha en firmatur med fokus på god matopplevelser og aktiviteter

Passer for mellomstore grupper fra 30 til 50 personer

Sosiale aktiviteter og gode matopplevelser

Overnatting- og konferansemuligheter

En god natts søvn er en viktig del av reisen og København byr på et svært variert utvalg av hoteller.

Escape kjenner København godt og har en bred innsikt i de ulike overnattingstedene i den hyggelige storbyen.

Ettersom bærekraft står høyt i København og resten av Danmark, har mange København hotell et sterkt fokus på energivennlige løsninger og miljøvennlige restaureringer.

Hva med det sentrale hotellet som er andre gang vinner av «Best Hotel in Copenhagen» for Danish Travel Awards 2022? Rommene er alle innredet etter Tivolis ånd og designhistorie, hvor farger, design og kjente figurer preger rommene.

Eller et nyere hotell som ligger ved bryggen og byr på flere restauranter, et 25-meters basseng og en moderne skybar med utsikt over byen?

Uansett valg av overnattingsted, står komfort, gastronomi og møte- og konferanse fasiliteter høyt på listen til hotellene.

Møte- og konferanse på Tivoli

Midt i København ligger Tivoli, kanskje Danmarks mest kjente og besøkte attraksjon.

Her er mulighetene mange for å skape gode og relasjonsbyggende aktiviteter kombinert med konferanser og gode måltider i svært hyggelige og sjarmerende omgivelser.
Konferanse- og selskapslokaler ser nesten alltid like ut. Men ikke i Tivoli: I deres unike univers skiller hvert arrangement seg ut.

Konferansefasilitetene er mange, samtidig som deltagerne får en magisk opplevelse.

Forslag til sosiale aktiviteter

Guidet tur på sykkel

Ta en tur rundt i København på to hjul med en kunnskapsrik guide. Byen er tilrettelagt for syklister, og man kommer tett på spennende steder og nabolag. Vi kan også legge inn stopp for å smake på danske delikatesser og tradisjonell mat på de populære mathallene.

Et seilende spa

CopenHot byr på en helt unik form for velvære. Dette er utendørsfasiliteter i rustikke omgivelser, her brukes rent vann rett fra havnen og oppvarming med ved. Et utendørs villmarksbad og en panoramasauna byr på en fin utsikt inn mot Københavns skyline. De seilende hot tubs er en enestående mulighet til å cruise rundt i den nordlige delen av havnen, sikkert styrt av båtkapteiner.

iPad games – morsom og lærerik konkurranse

Utforsk byen på en annerledes og underholdende måte!
Gruppen blir delt inn i lag. Hvert lag får utdelt en iPad. Spørsmål og oppgaver kan skreddersys til bedriften.Det er lagt inn drikkestopp underveis og smaksprøver av lokale spesialiteter.Premiering av beste vinnerlag.

Båttur langs kanalen

Noe av det som gir København sin sjarm, er alle kanalene. Den beste måten å oppleve hvordan kanalene forbinder byen, er selvfølgelig fra vannet med båt.

Med Københavns klassiske kanalcruise vil dere bli guidet gjennom historiske områder og oppleve både klassiske og moderne arkitektoniske bygninger. Lokale guider gir oss historiene bak de ulike severdighetene og områdene vi seiler gjennom. Man kan leie en båt eksklusivt for firmaturer med private innleide guider.

En turistbåt som cruiser gjennom Københavns kanaler

En turistbåt som cruiser gjennom Københavns kanaler Kristijan Arsov

Christaishavn kanal med kirsebærblomster, båter og lett vind.

Christaishavn kanal med kirsebærblomster, båter og lett vind. Gints Gailis

Gastronomiske opplevelser

Beerwalks – ølsmaking kombinert med guidet tur

Ølsmaking i verdensklasse!
Beerwalks er en perfekt måte å utforske byen og møte nye mennesker samt smake deilig øl i verdensklasse – det er øl, historier og turer, hovedsakelig utendørs.

"Min lidenskap er hyggelig øl, historier og gåturer! Ideen til BeerWalk ble til i mars 2020 under den første Covid-19-nedleggelsen. Jeg utforsket København med turer under byens lys mens jeg nøt kalde øl fra Mikkeller og Bornholm-bryggeriene. Jeg inviterte venner på disse helt spesielle vinterturene om kvelden mens jeg fortalte historier om området, bryggeriene og ølene. Tilbakemeldingen var: 'dette er kult, avslappende og morsommere enn Covid-19 sofaen' og ideen til BeerWalks ble født".
-
Christoffer Hundahl, grunnlegger av Beerwalks

Våre BeerWalks er 100 % utendørs, det er 100 % moro!

Våre BeerWalks er 100 % utendørs, det er 100 % moro! BeerWalks

Legger vekt på hva du smaker og historier om bryggeriene og ølet

Legger vekt på hva du smaker og historier om bryggeriene og ølet BeerWalks

Gastronomiske eventyr på sykkel

Hva med å kombinere god mat med en sykkeltur?

Dere kan kombinere sykkelturen med en av byens mest entusiastiske kokker, som har gjort sykkelen om til et kjøkken og serverer deilige småretter underveis med drikke.

Turen er tilrettelagt slik at du underveis opplever byens puls i de brosteinsbelagte gatene og ved noen av byens grønne oaser. På sin spesialdesignede kjøkkensykkel leder kokken dere langs spennende ruter til steder der de fleste sannsynligvis ikke hadde trodd de skulle nyte nylaget mat. Underveis fungerer "kjøkkensykkelen" som et naturlig møtepunkt for gjestene, hvor både god mat og gode historier deles.

Vi har fokus på sikkerhet, derfor vil det bli servert spesielt utvalgte, alkoholfrie drinker underveis - vin tilbys kun på slutten av turen.

Det blir servert spesielt utvalgte, alkoholfrie drinker underveis - vin tilbys på slutten av turen. Cykelkokken

På sin spesialdesignede kjøkkensykkel tar kokken ledelsen og leder gruppen langs spennende ruter

På sin spesialdesignede kjøkkensykkel tar kokken ledelsen og leder gruppen langs spennende ruter Cykelkokken

Lær å lage danske flødeboller

Hva er vel mer dansk enn "flødeboller"? En morsom aktivitet i et hyggelig lokale. Smaksprøver underveis.
En hyggelig gave å ta med seg hjem!

København er en pulserende by fylt med opplevelser

Sammen med våre lokale samarbeidspartnere lager vi forslag til hyggelige firmaturer med spennende aktiviteter og autentiske måltider

Lignende turer