Firmatur til Lisboa

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

isboa regnes som en av Europas vakreste storbyer, hvor kontrastene mellom gammelt og nytt er med på å skape en levende by med sjarm. Lisboa er rik på kunst og muséer, hyggelige kaféer og barer. Ikke minst er den gamle bydelen Alfama med sitt fargerike gateliv, brosteiner, omstreifende hunder, fiskehandlere og småbutikker et interessant skue. Dette er byen med mange gode fisk- og skalldyr restauranter, et heller hektisk natteliv og barer med melankolske fadosangere. Sistnevnte er typisk for Portugal, hvor sangerne stolte, ofte sortkledde, i karakteristisk positur fremfører sine dramatiske sanger om liv og død.

Direktefly tur/retur Lisboa

 • Lisboa, Portugal
 • Lisboa, Portugal
 • Lisboa, Portugal Lisboa, Portugal

Forslag til aktiviteter i Lisboa

 • Båttur

  Vi blir hentet på hotellet med to 4-hjuls jeeper og kjører over Tejoelven til den lille fiskebyen Setúbal. Der går vi om bord i en katamaran og begir oss ut på Sadoelven, hvor en storfamilie med delfiner holder til. Med et par timers båttur er sannsynligheten stor for at vi får se disse lekne delfinene.
  Etter endt båttur fortsetter vår ferd med jeepene til Portinho de Arrábida, en vakker vik i naturreservatet med samme navn. Her nyter vi dagens lunsj før vi kjører gjennom naturreservatet på delvis off-road veier. Neste stopp på turen er på en lokal vingård og hva er mer naturlig enn å få en liten prøvesmaking på bondens vin? Siste stopp på turen er ved borgen i Sesimbra, hvor vi nyter den flotte utsikten.

 • Oppdag Lisboa med GoCars eller Tuk Tuk

  Denne aktiviteten er kombinert slik at du skal oppleve både den originale og spennende nye transportformen, hvor du har en time per aktivitet.

  GoCars er den «ultimate sightseeing opplevelsen». Zip over hele byen mens denne lille gule bilen tar deg på en GPS-guidet tur i Lisboa, navigerer og viser deg veien – men det er ikke alt. Mens du nyter kjøreturen, tar den deg til alle de beste stedene og forteller historiene som bringer denne unike byen til livs. Det er som å ha en lokal guide rundt deg. Og denne lille bilen kan gå der turbussene ikke kan.

  Tuk Tuk: Utforsk og oppdag de mindre kjente og mest ekte Lisboa-områdene ombord på Tuktuks! Disse Tuktuksene er super komfortable, null-utslipp, og lette å komme frem med i de smale gatene.
Målet med denne turen er å gi gjestene en veldig god kontakt med Lisboa, dets folk og dets kultur.

 • Golf for de golfinteresserte

  Golf på Oitavos Dunes, en av Portugals vakreste golfbaner eller golf på Penha Longa som ligger vakkert til i Sintraområdet.

Send forespørsel