Vilt og vakkert! Uforglemmelige naturopplevelser

Firmatur til Lofoten

Populær utsikt over fiskehytter (rorbuer) i Hamnøy, Norge med Lilandstinden fjelltopp som bakgrunn under soloppgang

Vil du ha uforglemmelige naturopplevelser, er Lofoten stedet! La deg fascinere av verdens vakreste øyrike!
Det er et mangfold av aktiviteter å velge i mellom på firmatur til Lofoten.
På Fjelltoppene frister både offpiste-kjørere og klatrere i verdensklasse.
Om sommeren kan du padle havkajakk, dra på havørnsafari, topptur, fiske eller hva med en sykkeltur i vakkert landskap? Lofoten er også et av Norges beste, og verdens nordligste, områder for surfing.
«Dette stedet er overveldende vakkert.» – Lonely Planet.

Lofoten ble merket som Bærekraftig reisemål i 2020. Les mer om deres viktige bidrag til et bærekraftig reiseliv her: Bærekraftig reiseliv Lofoten

Høydepunkter

Overnatting i historiske omgivelser

Bo på et av hotellene i Svolvær med havet og fjellene rundt, eller hva med en sjarmerende rorbu ved vannkanten? La deg fascinerende!

Svinøya Rorbuer
Med storhavet foran og dramatiske Lofotfjell bak, ligger Svinøya Rorbuer. Et levende lite fiskevær på en øy i Svolvær havn, med bro og kort vei til Svolvær sentrum. Idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger og gammel lokal bebyggelse.
I 1831 fikk Svinøya sin første gjestgiveribevilling. I snart 200 år har Svinøya tatt imot gjester og drevet fiskemottak, selve livsnerven på stedet.
Rorbuene ligger alle vakkert til i terrenget. Gammelt håndverk og tømmer er bevart for å gi følelsen av hvordan en rorbu var i de dager fiskerne rodde Lofoten med årer og seil.
På Børsen spiseri, innredet i gammelbrygga fra 1828, finner du en av Nord-Norges beste restauranter. Her serveres de aller ferskeste råvarene fra Lofotens unike spiskammers, med tørrfisk som en selvsagt spesialitet.

Møterom i unik atmosfære
Svinøya Rorbuer har komfortable og godt tilrettelagte møtefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer og flere møterom.
Hva med å legge neste konferanse til Tørrfiskeloftet?
I Tørrfiskloftet konferanselokale er det originale preget godt bevart ,og det meste fra gamle tider er beholdt også her.

Velkommen med på firmatur til destinasjon Lofoten!