Tuareg with camels on the western part of The Sahara Desert in Morocco. The Sahara Desert is the world's largest hot desert.
Tuareg with camels on the western part of The Sahara Desert in Morocco. The Sahara Desert is the world's largest hot desert.

Firmatur til Marokko

 • Kasbah Telouet Atlas Marokko
 • Krydder Marokko Marrakesh
 • Tajine Marokko

Marokko er et spennende land, og en reise hit kan kombineres med besøk på ulike destinasjoner og med ulike aktiviteter.
Marokko har en spennende kultur, vakker arkitektur og en blanding av gammelt og nytt. Også maten er spennende og fargerik i dette landet. Prøv tradisjonsretter som tangine, lam i flere varianter og cous cous-retter i utvalg. Ønsker du deg en litt annerledes shopping kan du ta deg en tur til et av Marokkos markeder hvor utvalget er varierende, du opplever folkemyldret og ulike dufter.

Direktefly t/r Oslo/ Marrakech

 • Bysightseeing i Magiske Marrakech

  Det beste å starte med i Marrakech er en bysightseeing med en engelsktalende guide., for å oppleve historien og kulturen.
  Magiske Marrakech må vel være Nord Afrikas mest spennende by med arkitektur som i 1001 natt. Bygningene er hovedsaklig i rosa-toner – det er en fantastisk by, estetisk sett, med arkitektoniske perler og riader. Her besøker vi blant annet: Bahia Palaze med sin vakre arkitektur, hvor vi får høre om den spennende historien om gamledagers haremsliv og det jødiske markedet. Vi besøker den kjente koutoubia moskeen, det kaotiske og spennende medina markedet, hvor utvalget er alt fra designskatter, tekstiler, møbler til velduftende krydder og smykker. Vi tar også turen innom Marrakech mest besøkte hage. Majorellehagen var engang den store franske moteskaper Yves Saint Laurent sitt yndlingssted. Her ligger hans smakfulle villa og her ligger minnestenen, plassert der kort tid etter hans død. I denne vakre oasen av kaktus, palmer, vannliljer og bambus og hvor fargene danner fantastiske kontraster, er det en fryd å vandre rundt langt fra storbyens kjas og mas.

 • Lunsj og vinsmaking på vingården Val d` Argan

  Vi besøker vingården; Val d`Argan, en sjarmerende vingård.
  Her får vi en liten omvisning for å se vinproduksjonen, vi får en deilig tre retters med vinsmaking til.

 • Luftballong over Marrakech by

  En ballongferd over Marrakech er en unik opplevelse der du kan beundre den fargerike byen.
  Her svever man høyt hevet over gater og bygninger, folk og biler. Dette er en sightseeing utenom det vanlige, hvor man svever høyt over gater og bygninger fok og biler.
  Flyturen tar ca 1 times tid, og vi inkluderer transfer t/r, samt frokost i berber telt i nærheten av startstedet.

 • Rafting i elven langs Atlasfjellene

  Vi arrangerer en utflukt hele dagen i Ourika-elven som ligger i den vakre dalen ved foten av High Atlas Mountains. Denne turen er ideell for de som søker en blanding av moro og eventyr nedsenket i naturen av Ourika-dalen. Avhengig av sesongnivået av vann som er tilgjengelig, varierer vanskelighetsgraden i Ourika-elven mellom grad 2 og 4. Den beste tiden for denne aktiviteten er mellom desember og mars.

 • Utflukt til Essaouira

  Det er en opplevelse som tilbyr en avslappende dag i et maritimt miljø, hvor du har mulighet til å smake fersk fisk, samt å handle unike håndverk.
  Fra Marrakech reiser vi til Essaouira som på 70-tallet var hippienes paradis og er Marokkos kunstnerby nummer én. Her finner du utallige personlige gallerier og morsomme, små butikker og sine hvitkalkede hus, som Egner baserte Kardemommeby på. Håndverkene i Essaouira er berømte og tilbyr et bredt spekter av håndverk, fra suvenir til møbler og kunstverk.
  Essaouira har et meget gunstig mikroklima som sikrer milde vintre og kule somre. Det har også en vakker strand, beskyttet av Purpuraires øyene.

Send forespørsel