Firmatur til Nice/Saint Maxime

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Nice er den franske kystens ubestridte dronning. Storby, badeby, kultursentrum og en forfengelig møteplass for noblessen. Her kan du på få minutter spasere til den verdenskjente strandpromenaden; Promenade des Anglais, til shopping avenyen Avenue Jean Mèdecin eller gamlebyen med markedstorget og trange sjarmerende gater med småbutikker. Nydelig mat og drikke fra det franske kjøkken!Kombinert med et Nice- opphold, så anbefaler vi feriebyen Sainte-Maxime.

Sainte-Maxime er en liten by i Saint-Tropez-bukten, en times kjøretur sørvest for Nice, hvor regionens flyplass ligger. Sainte-Maxime er en eksklusiv ferieby. Det er flere kjendiser som har hus eller leilighet i byen, inkludert den svenske kongefamilien. Det er fullt av butikker, restauranter og hyggelige kafeer i byen. Det er flere små, hyggelige torg, og på flere av dem er det marked i løpet av uken. Det største markedet er fredager på Place Jean Mermoz.

 • Topptur til Eze

  Ta bena fatt fra morgenen av eller bli med på en kort kjøretur til Sentier de Nietzsche. Herfra går det en flott vandresti helt opp til middelalderlandsbyen Eze Village. I smale gater og krokete stier ligger de gamle steinhusene vakkert restaurert, sammen med fontener, torg og duftende blomster. Her er det heller ingen forstyrrende trafikk. Alt dette gjør Eze til en av de vakreste middelalderlandsbyene på hele Den Franske Rivieraen. På toppen ligger restene av det gamle slottet fra 1200-tallet. Herfra er det en fantastisk utsikt over Côte d’Azur.

 • St Honorat Island, vinsmaking

  I 16 århundre har klosteret på øya vært hjemsted for den cistercianske menigheten av den ubesmittede unnfangelsen. I dag er samfunnet bestående av 25 munker som bor beskjedent og fredelig i dette uberørte solkystparadiset, en oase av stillhet. Det er ikke flere kjøretøy eller veier, hjertet er klosteret, og på nordsiden er det en liten båthavn og en veldig god restaurant. Denne lille øya på åtte hektar plantes med vinstokker, opp til seksti år gammel. Vinen er klassifisert «Divine Wine» av spesialister! Overføringer med båt fra Cannes (20mn), deretter Besøk av klosteret og vingården. Eksklusiv vinsmaking.

 • Byvandring i Nice med «gourmet visit»

  Smak på mat fra den franske riviera og Frankrike på en mattur i Nice. Lær mer om maten fra Nice og dens unike kultur og historie mens du smaker på regionale spesialiteter og delikatesser.

 • Utflukt til Port Grimaud, “little Venice”

  Utflukt til Port Grimaud, «Lille Venezia», ​​en unik landsby hvor bare skip og fotgjengere får strømme gjennom de små broene blant å overvinne flytende villaer og luksusbåter kanaler. Landsbyen ble bygget i 1966 og består av 5 km 8 km kanaler og havna.

Send forespørsel