Bærekraftig reisemål. Vilt og vakkert! Uforglemmelige naturopplevelser

Firmatur til Lofoten

Populær utsikt over fiskehytter (rorbuer) i Hamnøy, Norge med Lilandstinden fjelltopp som bakgrunn under soloppgang

Vil du ha uforglemmelige naturopplevelser, er Lofoten stedet! La deg fascinere av verdens vakreste øyrike!
Det er et mangfold av aktiviteter å velge i mellom på firmatur til Lofoten.
På Fjelltoppene frister både offpiste-kjørere og klatrere i verdensklasse.
Om sommeren kan du padle havkajakk, dra på havørnsafari, topptur, fiske eller hva med en sykkeltur i vakkert landskap? Lofoten er også et av Norges beste, og verdens nordligste, områder for surfing.
«Dette stedet er overveldende vakkert.» – Lonely Planet.

Les om Lofotens viktige bidrag til et bærekraftig reiseliv her: Bærekraftig reiseliv Lofoten

Høydepunkter

Overnatting i historiske omgivelser

Bo på et av hotellene i Svolvær med havet og fjellene rundt, eller hva med en sjarmerende rorbu ved vannkanten? La deg fascinerende!

Svinøya Rorbuer
Med storhavet foran og dramatiske Lofotfjell bak, ligger Svinøya Rorbuer. Et levende lite fiskevær på en øy i Svolvær havn, med bro og kort vei til Svolvær sentrum. Idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger og gammel lokal bebyggelse.
I 1831 fikk Svinøya sin første gjestgiveribevilling. I snart 200 år har Svinøya tatt imot gjester og drevet fiskemottak, selve livsnerven på stedet.
Rorbuene ligger alle vakkert til i terrenget. Gammelt håndverk og tømmer er bevart for å gi følelsen av hvordan en rorbu var i de dager fiskerne rodde Lofoten med årer og seil.
På Børsen spiseri, innredet i gammelbrygga fra 1828, finner du en av Nord-Norges beste restauranter. Her serveres de aller ferskeste råvarene fra Lofotens unike spiskammers, med tørrfisk som en selvsagt spesialitet.

Møterom i unik atmosfære
Svinøya Rorbuer har komfortable og godt tilrettelagte møtefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer og flere møterom.
Hva med å legge neste konferanse til Tørrfiskeloftet?
I Tørrfiskloftet konferanselokale er det originale preget godt bevart ,og det meste fra gamle tider er beholdt også her.

Overnatting på Svolværs nye hotell - Perfekt beliggenhet og flotte konferansemuligeter!

Overnatting: Thon Hotell Svolvær
Rommene er komfortable med flott utsikt mot hav eller fjell. Hotellet har restaurant, bar, treningsrom, badstue og en stor, moderne konferansesal med topp moderne teknisk utstyr.

Mat:
Kokkene har et tett samarbeid med lokale leverandører og velger råvarer av ypperste kvalitet. Bærekraftig og kortreist mat er svært viktig og de har et eget gartneri på taket av hotellet. Hotellet har også et eget økologisk bakeri.

Program

3 frokoster, 3 lunsjer, 1 nistepakke og 3 middager inkludert

Det finnes mange muligheter for en spennende firmatur til Lofoten. Vedlagt følger forslag til et program fra torsdag - søndag.