Firmatur til Potsdam

Brandenburger Tor i Potsdam

Rett utenfor Berlin, kun 40 km sørvest, ligger sjarmerende, frodige og naturskjønne Potsdam med sin småbysjarm og Tysklands svar på Versailles. Byens mange slott ble hovedsakelig bygget av kong Fredrik den store, og det mest kjente, Sanssoucis, ble oppført på 1700-tallet som sommerresidens for den prøyssiske kongen. Palassene og de kongelige hagene i Potsdam har fått plass på UNESCOS verdensarvliste, og er samtidig det største området i Tyskland på listen.

Potsdam er hovedstaden i delstaten Brandenburg og ligger i et innsjø- og elvelandskap ved elven Havel. Her er det hyggelig å vandre rundt i gågaten og stikkgatene rundt, finne bortgjemte spisteder og sjarmerende butikker. Det Hollandske Kvartalet er et hyggelig område i gamlebyen med over hundre mursteinshus i hollandsk stil oppført på midten av 1700-tallet for å huse arbeidskraft fra Nederland til bygging av palassene. I dag ligger det små kafeer, restauranter og butikker i de koselige husene.
Den gamle markedsplassen, Alte Markt, ligger midt mellom rådhuset og Nikolaikirken.

Hotellet

NH Potsdam-hotellet, tidligere kjent som NH Voltaire Potsdam, er en vakker historisk beskyttet bygning som består av Bruhl Palais som dateres tilbake til 1800-tallet og en nyere bygning fra 1996. Hotellet har en førsteklasses beliggenhet i det nederlandske kvarteret i Potsdam. historiske sentrum. Du vil finne at de viktigste severdighetene er innen lett gangavstand. 800 meter fra den berømte Sanssouci-parken.

Hotellet har 143 gjesterom. Disse er stille og komfortable, og er innredet i varme nyanser av sand og prøyssisk blått. Noen av rommene har utsikt over det nederlandske kvarteret. Restauranten har en utendørs terrasse. Gjestene har også tilgang til treningsstudio på andre siden av gårdsplassen, mens hotellet har badstue i 4. etasje. Her oppe er det også et avslapningsområde og en takterrasse.

Program