Parlamentsbygningen i Bucuresti
Parlamentsbygningen i Bucuresti

Firmatur til Roma

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Laila Karlsen

Roma er av mange betraktet som Europas mest interessante by. Dens historie og mangfold, dens skjønnhet og dybde målbinder de aller fleste av oss. Gjennom århundre har mennesker med høyst ulike motiver og interesser reist til Roma. Så vel politisk som religiøst og kunstnerisk har byen i mange hundre år vært et uunngåelig sentrum. De fleste kunstneriske epoker er representert – så vel i bybildet som på mange av de flotte museene og galleriene man kan besøke i Roma.

Roma har et strålende kjøkken og det er et fantastisk utvalg restauranter som kan tilby noe av det aller ypperste fra det romerske kjøkken. Vi kan tilby gode avtaler for både hotell og restauranter. Bortgjemte perler, men sentral beliggenhet!

Direktefly tur/retur Roma.

  • Byvandring i Roma med «gourmet visit»

    Turen starter i Trastevere-området. Områdets historie og atmosfære gjør dette til et perfekt område til en gastronomisk og kulturell sansetur. Vi spaserer gjennom smale karakteristiske gater og fargerike piazza’er med husfasader fra forskjellige epoker. Her opplever vi det Romerske folkeliv. Hvert område har sine stamkunder og tonen er alltid familiær og varm. Man får en smakebit av ulike spesialiteter på forskjellige stopp underveis på byvandringen. Turen avsluttes med et glass prosecco på en av de bortgjemte lokale barene.

  • Sykkeltur i Roma med engelsktalende guide

    Dette er den beste måten å besøke Romas indre hjerte på. Man opplever også byens skjulte og mindre kjente steder. Turen går gjennom byens indre hjerte. Det skjer i et stille og rolig tempo, og vekk fra de mest trafikkerte gatene. Man sykler forbi noen av byens kjente monumenter, plasser og praktfulle severdigheter. Turen tar ca. 3 timer. Engelsktalende guide er med på hele turen.

  • Besøk på lokal vingård med vinsmaking

    Ca 45 minutters busstur fra Roma besøker vi en vingård. Omvisning etterfulgt av vinsmaking og vinkurs. Eieren av gården tar oss med på en «percorso enogastronomico», – en mat og vinreise der egenproduserte viner serveres til dagens lunsj.

Send forespørsel