En pioner innen arkitektur og byutvikling.

Firmatur til Amsterdam

Luftfoto av Rotterdams skyline med Erasmusbroen i skumringen sett fra Euromasttårnet, Nederland

Rotterdam

Rotterdam er en av verdens største og mest moderne havnebyer. Moderne arkitektur, byplankunst, pulserende uteliv og mange museer og gallerier gjør Nederlands nest største by til et spennende og livlig reisemål. Rotterdam er oppført på listen til “New York Times” over byer man må besøke!

Kort flyreise - under 2 timer fra Oslo
Videre fra flyplassen Schipol i Amsterdam tar det i underkant av en time med buss til sentrum av Rotterdam.

Vedlagt følger et forslag til firmaturer med spennende aktiviteter, lokal kvalitetsmat og unike steder for møter og konferanser


"Bo grønt" på det prisberømte energi-nøytrale hotellet Jakarta Hotel

Jakarta Hotel Amsterdam åpnet i juni 2018 og er ett unikt, helt energi-nøytralt hotell i Amsterdam.
Hotellets navn - Jakarta kommer fra at hotellet er bygd på nøyaktig samme plass der hvor tidligere skip med kurs mot Jakarta i Indonesia pleide å seile av sted. Rotterdam har en lang og spennende skipshistorie. Dette unike, bærekraftige hotellet tilbyr 200 luksuriøse rom med innredning inspirert av Indonesia. Alle rommene har balkong med panoramautsikt over elven IJ på den ene siden og sentralstasjonen og vannet på den andre siden.
I skybaren Malabar kan man nyte en fantastisk utsikt over byen.
Restauranten Café Jakarta er kjent for mat av høy kvalitet. Fra autentiske indonesiske retter til fusjon og overraskende kombinasjoner mellom øst og vest.
Hotellet har også en egen spa-avdeling.


Flotte møterom og konferansefasiliteter

Konferansefasilitetene er moderne med god atmosfære og flott utsikt. Komfortable områder for mingling. Topp moderne teknisk utstyr.
Hotellet tilbyr møterom for opptil 200 deltakere.

Utflukter og sosiale aktiviteter

Det er mange og varierte aktiviteter som egner seg med utgangspunkt fra Rotterdam. Vi skreddersyr unike opplevelser til steder du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd.

Sykkeltur kombinert med lokale smaksprøver

Sykkelsightseeing «Bike & Bite tour»
Bike & Bite tar deg med på en hyggelig sykkeltur med mat og drikke rundt i Rotterdam. Du vil besøke steder du normalt aldri vil finne og bli kjent med på egenhånd i byen, "de bortgjemte gatene" og lokale stedene. Under turen vil du også få en liten smak av nederlandsk mat, møte lokale gründere og lærer om den nederlandske kulturen. Samtidig opplever vi Rotterdam og dens historie og interessante bygninger. Vi sykler sammen med vår lokale engelsktalende guide og er delt inn i grupper på maksimalt 15 personer per guide.

drikke, mennekser

Smaksprøver, lokale råvarer Rotterdam Bike & Bite

Mennesker, sykkel,bro

Guidet sykkeltur i Rotterdam Bike & Bike Rotterdam

I-pad games/Rebusløp i Rotterdam

I-pad games/ Rebus-løp i Rotterdam
En morsom og spennende aktivitet hvor man utforsker byen på en annerledes og underholdende måte. Gruppen blir delt inn i lag (8 - 10 pers per lag). Hvert lag får utdelt en I-pad. Den er lastet med GPS og forskjellige oppgaver for teamet som alt ifra fotokonkurranse til spørsmål om ulike severdigheter i byen. Det er lagt inn drikkestopp underveis og smaksprøver av lokale spesialiteter. Spørsmål og oppgaver kan skreddersys til bedriften. Turen avsluttes med en felles lunsj på en av byens lokale restauranter. Premiering av beste vinnerlag! Kreativitet belønnes!

Guidet tur med fokus på arkitektur og bærekraft

Guidet tur med fokus på arkitektur og bærekraft
Bærekraft er et sentralt tema i Rotterdam. De siste årene har bærekraftig teknologi blitt innlemmet i forskjellige bygninger, f.eks ved å gi den nye sentralstasjonen det største solcellepaneltaket i Europa. Men etterkrigsbyen Rotterdam tilbyr også mye plass for andre innovative tiltak. Arkitekter og innbyggere har satt i gang flere interessante prosjekter som bidrar til bærekraft i urbane målestokk. Dette er en guidet tur med buss, men det er stopp underveis for å se på de ulike severdighetene. Turen tar ca. 2 - 3 timer. Man besøker blant annet:

- Cube Homes, som er designet av den hollandske arkitekten Piet Blom

-De Rotterdam, 149-meter høyhus-prosjekt. En av stolthetene i byen. Tegnet av den mest kjente hollandske arkitekten Rem Koolhaas.

- Markthal - et av Hollands mest interessante arkitekturprosjekter.

-Sentral Post - Rotterdams første bærekraftige monument

-Erasmus- broen - verdenskjent og konstruert av den nederlandske arkitekten Ben van Berkel.

Luftfoto av Rotterdams skyline med Erasmusbroen i skumringen sett fra Euromasttårnet, Nederland

Rottendam Skyline

"Food tour" i Markthal

"Food tour" i Markthal
Markthal er definitivt et av Hollands mest interessante arkitektoniske prosjekter.Dette er det første markedet med tak som også skaper landets største kunstverk. På innsiden har de malt blomster og grønnsaker med 3D-effekt. Markthal kombinerer markedsboder, butikker, restauranter sammen med 228 leiligheter i en gigantisk hesteskoform. Markhal åpnet i oktober 2014 og har vist seg å være en absolutt hit i Rotterdam. Under den guidede turen blir det smak av hollandske spesialiteter.

Vi ønsker deg velkommen til destinasjon Rotterdam