Fotballturer til London

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Tore Støen

HOTELLER / PRAKTISK INFORMASJON

Når man er trøtt av London, er man trøtt av livet!!
-Samuel Johnson (forfatter/poet, 20. September 1777) 

Har du ditt favorittlag i London hjelper vi deg gjerne med en fotballtur for å oppleve stemningen. Vi har sentrale hoteller samt billetter til alle arenaene. Er ønske mer sammensatt hjelper vi også til med det.

Vi hjelper deg med fotballturen med Premier League-kamp i London og som inkluderer overnatting og billett til kampen. Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Watford og Crystal Palace utgjør i år Londonandelen i Premier League. Med over 11 millioner innbyggere og utallige turistattraksjoner er Englands hovedstad en spennende by å besøke. Her finnes noe for enhver smak, og vi hjelper til med å legge forholdene til rette for en hyggelig helg. Escape arrangerer turer for individuelle, grupper og firmaer.

Terminlisten for Premier League 2017-18 finner du her

Finn kampen som passer for deg og send oss en prisforespørsel.

London

Pakkene i London har 4* hoteller inkludert i prisene. Våre hoteller har sentral beliggenhet i forhold til kjente steder som Covent Garden, Trafalgar Square, Leicester Square, Oxford Street, The Strand, Soho, Marble Arch m. fl. Frokost er alltid inkludert. Kort vei til undergrunnsbanen for transport til stadion, eller til andre deler av byen. I tillegg til fotball har byen enormt mange andre tilbud til våre reisende.

Daglig finnes det flere enn 20 non-stop avganger fra Norge til Londons tre hovedflyplasser. Vi er også behjelpelig med flybilletter.

I tillegg til fotball har byen mange, mange andre tilbud til unge og eldre, store og små og daglig finnes det flere enn 20 non-stop avganger fra Norge til Londons mange flyplasser.

Hoteller

Victoria-Park
Victoria Park Plaza 4*
Sentralt beliggende rett over veien for Victoria Train Station. Gatwick Express går inn fra flyplassen på 30 minutter, og det er kort vei fra toget til hotellet.
Fine rom og et flott utgangspunkt for et behagelig opphold i hovedstaden.

Copthon_Tara_London
Copthorne Tara 4*
Dette hotellet ligger i Kensington og er perfekt hvis du skal til London for å handle. Kort vei til masse butikker i området, og t-banen bare noen minutter unna.
Stamford Bridge ligger kun en meget kort taxitur unna.

Melia_London
Melia White House 4*
Hotell med flott standard nær Hyde Park. Hotellet har flotte rom og supre fellesfasiliteter. En god consierge-service samt kort vei til Great Portland Street
t-bane stasjon.

 • Annen viktig informasjon

  Generelle reisevilkår for sportsreiser i Escape Travel
  Påmelding
  Påmelding skal skje skriftlig eller muntlig. Begge deler er like gyldig og bindende. Påmelding innebærer aksept av turens reisevilkår. Kunden mottar en depositumsfaktura som bekrefter påmeldingen.

  Depositum
  Escape Travel fakturerer kunden et depositum pålydende 1 500,-. I særskilte tilfeller kan depositumsbeløpet være høyere som følge av tidlige betalingsforpliktelser overfor underleverandører. Depositumet er ikke refunderbart ved avbestilling.

  Avlysning eller utsettelse
  En gruppetur med færre enn 15 påmeldte, hvis ikke annet er angitt i programmet, kan avlyses. Det samme kan skje hvis andre avgjørende grunner gjør at turen ikke kan gjennomføres. Påmeldte får da tilbud om en annen tur eller tilbakebetalt innbetalt beløp. Avlysning eller utsettelse av turen skal varsles personlig (i brev eller annen måte) direkte til deltakerne. Dette skal skje snarest mulig og senest 30 dager før avreise.

  Avbestilling ved force majeure
  Reisen kan avbestilles dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14 dager før reisen tar til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller andre begivenheter som må likestilles, og det er rimelig grunn til å anta at disse forhold også vil gjøre seg gjeldende når reisen skal ta til. Ved avbestilling av årsaker nevnt foran, tilbakebetales innbetalt beløp. Reisen kan ikke avbestilles av foran nevnte årsaker hvis begivenheten som påberopes som grunn for avbestillingen var eller burde vært kjent før bestilling. Escape Travel følger Utenriksdepartementets anbefalinger.

  Avbestilling mot gebyr
  Ved avbestilling av andre grunner enn force majeure mer enn 60 dager før avreise betales et gebyr likt innbetalt depositum. På grunn av begrenset avbestillingsrett overfor underleverandører betales, ellers
  · 50 % av turens pris ved avbestilling fra 60 til 42 dager før avreise
  · turens pris i sin helhet ved avbestilling mindre enn 42 dager før avreisetidspunkt

  Dersom en reisende uteblir ved avreise eller er forhindret fra å reise pga. manglende billetter, pass eller andre dokumenter, må den reisende betale reisen i sin helhet.

  Ved endringer av kampdatoer i de internasjonale ligaene refunderes hverken reise, opphold eller kampbillett da dette er knyttet til forhold som ligger utenfor arrangørs kontroll.

 • Forsikringer og avbestillingsbeskyttelse
  Alle reisende anbefales på det sterkeste å tegne reiseforsikring og avbestillingsbeskyttelse. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne forsikringer.

  Endring av pris og program
  Det tas for alle turer forbehold om prisendringer pga. forhold som ligger utenfor vår kontroll. Det gjelder i første rekke valutaendringer og økning av skatter og/ eller avgifter.

  Det tas endringsgebyr på kr 300 per endring av flyreservasjoner etter påmelding. Dersom flyselskapet krever ytterligere tillegg for endringen, kommer det i tillegg til vårt gebyr.

  I tilfeller der flybilletten må billetteres ved bestilling, kan denne ikke endres eller refunderes.
  Arrangør plikter i slike tilfeller å gjøre kunden eksplisitt kjent med forholdet.
  Ved prisforhøyelse på mer enn 10 % har kunden anledning til å heve avtalen. Informasjon om flytider og -selskap er foreløpige inntil flybilletten er utstedt.
  Det tas for øvrig forbehold om mulige trykkfeil. Vesentlige endringer som skjer etter bestilling av en reise skal meddeles den reisende skriftlig.

  Betalingsvilkår
  Depositum og ev. avbestillingsforsikring faktureres når vi mottar påmelding/ bestilling. 42 dager før avreise forfaller sluttfakturaen for reisen med mindre annet er avtalt mellom partene. Reisedokumenter og billetter gjøres gyldig når Escape Travel mottar betaling. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra.

  Generelle vilkår
  Det vises ellers til Lov om Pakkereiser av 25.08.1995 med senere endringer, samt Alminnelige vilkår for Pakkereiser gjeldende fra 01.04.2007.

Send forespørsel