Skolekorpstur til Brighton, England

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Et av våre beste forslag for en korpstur er Brighton på Englands sørkyst

I Brighton finner du en flere kilometer flott badestrand, og London ligger bare ca to timer unna.

Av Brightons attraksjoner nevner vi The Royal Pavilion og Sea Life-senteret. Du skal heller ikke glemme de trange og koselige smugene, som kalles The Lanes. Her finner korpset gammeldagse småbutikker og restauranter. Dersom ikke The Lanes skulle friste når du skal shoppe, så besøk det mer tradisjonelle shoppingområdet med et to år gammelt shoppingsenter på Churchill Square. Hvis London frister er det kun 2 timer med tog til Victoria Station, rett ved London Eye og andre severdigheter. Kanskje en 1/2 dags tur til Arundel Castle. Noen få helger i løpet av sommeren er det demonstrasjon på bueskyting, falconry og kamper på slottet.

  • Brighton Storbritannia

Dag 1 Ankomst Brighton
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Fly til London. Buss til hotellet. Innsjekking på hotell. Middag.

Dag 2 Sightseeing. Konsert
Frokost. Sightseeing til fots i Brighton sentrum. Avslapning og bading på ettermiddagen. Mulighet for å holde konsert. Middag.

Dag 3 Konsert ved Brighton Pier
Frokost. Mulighet for konsert f.eks ved Brighton Pier. Ettermiddagen til bading / shopping m.m. Middag.

Dag 4 London
Frokost. Dagstur til London. Sightseeing i London og evt. inngang i Madame Tussaud eller London Eye. Muligheter for f eks musikal. Middag.

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, 2 konsertprogram, sightseeing med skandinavisktalende guide i Brighton.

Inngangspenger, annen transport, musikal og buss til London er ikke inkludert.Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

Send forespørsel