Skolekorpstur til Costa Blanca, Spania

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

På denne korpsturen til Costa Blanca, Spania får korpset musikk, kultur, opplevelser og badeferie på en og samme tid!

Basen er i området rundt de norske skolene, og området i nærheten av Benidorm. Her ligger det godt til rette for å holde konserter for korpsene. Det er mest attraktivt å spille utendørs fordi det er der en kommer folk i møte. Spanjolene foretrekker naturlig nok å være mest mulig ute på sommerstid. I tillegg er det både badeland og underholdningspark (Terra Mittca).

De «norske» områdene i Spania består av en vakker kyststripe på sørsiden av Valencia som strekker seg utover mot Middelhavet. Fra mars til oktober er dette et usedvanlig vakkert område.

  • Spania, Altea
  • Spania, Altea
  • Spania, Villajoyosa

Dag 1 Ankomst Costa Blanca
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Fly til Spania. Buss til hotellet. Innsjekking på hotell. Middag.

Dag 2 Dagen til egen disposisjon. Ettermiddagskonsert
Frokost. Dagen til egen disposisjon, f eks bading og/eller shopping. Om ettermiddagen: holder konsert ved stranden i Benidorm. Kan marsjere. Middag.

Dag 3 Underholdningsparken Terra Mittca
Frokost. Besøker i dag underholdningsparken Terra Mittca. Middag.

Dag 4 Benidorm
Frokost. Holder konsert på formiddagen. Besøker Benidorm. Lunsj i Benidorm. Shopping / bading etc. Middag.

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, konsertprogram, skandinavisktalende reiseleder.
Utflukter og inngangspenger er ikke inkludert. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

 

Send forespørsel