Korpstur til Krakow, Polen

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Kombiner kulturelle og musikalske opplevelser på denne korpsturen til Krakow

Krakow er en vakker og stolt by. Den ligger idyllisk til ved Wisła-elvens bredder, og har per i dag ca. 750 000 innbyggere. Krakow regnes som kulturhovedstad i Polen og er en av Europas vakreste byer. Den står på UNESCOs verdensarvliste.

Det er mange ulike og spennende utfluktsmuligheter fra Krakow. Vi anbefaler å vurdere utflukter til Saltgruvene, Auschwitz eller Black Madonna. Auschwitz er tidenes største utryddelsesleir og selve symbolet for nazistenes Holocaust. Mer enn 1 million mennesker omkom i dette komplekset. De store og fascinerende saltgruvene ligger ca 15 km fra Krakow. Det blir fremdeles utvunnet salt fra gruvene, men deler av gruvene er også åpnet for andre interesserte.

Konsertene legges i hovedsak til kirkene, men vi kan også legge opp til mindre formelle arrangement utendørs for korpsene. Vi bor i hotell der rommene er utstyrt med egne bad, telefon og TV. Tidspunkt og varighet for turen avtales i hvert enkelt tilfelle.

Vi anbefaler korpstur til Krakow på det varmeste!

Dag 1 Ankomst Krakow
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell eller gasthaus. Middag.

Dag 2 Sightseeing
Frokost. Sightseeing til fots i Krakow sentrum. Ettermiddagskonsert i sentrum av Krakow. Middag.

Dag 3 Auschwitz
Frokost. Halvdagstur til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Retur til hotellet. Middag.

Dag 4 Saltgruvene
Frokost. Halvdagstur til Saltgruvene. Ettermiddagskonsert i sentrum av Krakow. Middag

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo,  buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, konsertprogram, skandinavisktalende reiseleder.

Inngangspenger er ikke inkludert. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

Send forespørsel