Korpstur til Porec, Kroatia

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

På denne korpsturen til Porec, Kroatia kan korpsene holde konserter i byen og på resorten

Korpset bor vanligvis i byen Porec, en by med et intimt, gammelt sentrum. Hotellene som benyttes ligger i en resort utenfor byen med sammenhengende promenade inn til sentrum.
Det ligger til rette for et vidt spekter av aktiviteter i resorten – for voksne og barn, til vanns og på land. I tillegg er det flere restauranter og butikker i resorten.

Tidspunkt for korpsturen og antall dager avtales i hvert enkelt tilfelle. Vi flyr til Pula, Venezia, Ljubljana eller Zagreb. Derfra er det buss til bostedet.

Av utfluktsmuligheter anbefaler vi særlig byen Pula, som blant annet har en gammel og meget godt bevart romersk arena, der vi kan få lov til å spille dersom vi er tidlig ute. Også dryppstensgrottene i Beredin og byen Rovinj er vel verdt et besøk.

Kroatia er et den mest ferievennlige nasjonen av landene fra det tidligere Jugoslavia. Et meget gjestmildt og kulturbevisst folk ønsker å vise fram sin vakre kyststripe og sine historiske byer.

Området på halvøya Istra er fra naturens side fantastisk. Terrenget er kupert, den ene vakre byen avløser den neste og vannet er så å si til enhver tid glassklart.
Temperaturen er meget behagelig og været rimelig stabilt i sommermånedene.

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst Kroatia
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell. Middag.

Dag 2 Dagen til egen disposisjon
Frokost. Dagen til egen disposisjon. Mulighet for å holde konsert. Middag.

Dag 3 Porec. Konsert
Frokost. Halvdagstur til Porec. Holder konsert. Retur til bostedet. Middag.

Dag 4 Dagen til egen disposisjon
Frokost. Dagen til egen disposisjon. Middag.

Dag 5 Pula. Konsert
Frokost. Utflukt til Pula. Holder konsert i den romerske arenaen. Middag.

Dag 6 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting, frokost, konsertprogram, utflukter og skandinavisktalende reiseleder.
Inngangspenger er ikke inkludert. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

 

Send forespørsel