Korpstur til Riga, Latvia

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Escape Musikkreiser anbefaler korpstur til Riga på det varmeste!

Latvia rommer kontrasten mellom øst og vest. Hovedstaden Riga er en kulturell smeltedigel som sjarmerer de fleste. Riga er den eneste byen i Baltikum med seriøse ambisjoner om å være en storby. Den har brede avenyer, storslåtte bygninger, stemningsfulle torg og en befolkning som nærmer seg en million. Riga har i snart et årtusen hatt stor handelsmessig betydning. Dette har satt sine spor. Man får kanskje best føle på kroppen de ulike epokene i Rigas turbulente historie ved å gå en tur gjennom byen. Domkirken og slottet, klostret og de mange jugendbygningene skaper en særegen atmosfære. Sammen med flotte grøntanlegg og et kafe- og uteliv i rivende utvikling, ligger forholdene til rette for noen spennende dager i denne byen.

På denne korpsturen til Riga i Latvia bor dere på hotell i sentrum og Escape Musikkreiser legger gjerne opp måltider og kulturopplevelser utover det som fremgår av rammeprogrammet. I tillegg legger vi mye ressurser i å utvikle et konsertprogram tilpasset korpsets ønsker og behov. Til tross for at prisene i Latvia har steget betydelig de siste 10-15 årene, er mange varer og tjenester fremdeles blant de laveste i Europa.

Tidspunkt og varighet for turen avtales i hvert enkelt tilfelle.

 

 

Dag 1 Ankomst Riga
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking på hotell. Middag.

Dag 2 Sightseeing og konsert
Frokost. Sightseeing i Riga. Holder konsert i gamlebyen om kvelden. Middag.

Dag 3 Ettermiddagskonsert
Frokost. Formiddagen kan dere ta en tur til Jurmula å bade, eller bare se den vakre stranden.

Holder konsert om ettermiddagen. Middag.

Dag 4 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, flyskatter, buss mellom hotell og flyplass, overnatting, frokost, 2 konsertprogram med assistanse
Prisen inkluderer ikke inngangspenger, andre måltider og øvrig transport enn de spesifisert.
Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

 

Send forespørsel