Korpstur til Riga, Latvia

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Escape Musikkreiser anbefaler korpstur til Riga på det varmeste!

På denne korpsturen til Riga i Latvia bor dere på hotell med turistklassestandard. Escape Musikkreiser legger gjerne opp måltider og kulturopplevelser utover det som fremgår av rammeprogrammet. I tillegg legger vi mye ressurser i å utvikle et konsertprogram tilpasset korpsets ønsker og behov. Til tross for at prisene i Latvia har steget betydelig de siste 10-15 årene, er mange varer og tjenester fremdeles blant de laveste i Europa.

Tidspunkt og varighet for turen avtales i hvert enkelt tilfelle.

Latvia rommer kontrasten mellom øst og vest. Hovedstaden Riga er en kulturell smeltedigel som sjarmerer de fleste.

Riga er den eneste byen i Baltikum med seriøse ambisjoner om å være en storby. Den har brede avenyer, storslåtte bygninger, stemningsfulle torg og en befolkning som nærmer seg en million. Riga har i snart et årtusen hatt stor handelsmessig betydning. Dette har satt sine spor. Man får kanskje best føle på kroppen de ulike epokene i Rigas turbulente historie ved å gå en tur gjennom byen. Domkirken og slottet, klostret og de mange jugendbygningene skaper en særegen atmosfære. Sammen med flotte grøntanlegg og et kafe- og uteliv i rivende utvikling, ligger forholdene til rette for noen spennende dager i denne byen.

Dag 1 Ankomst Riga
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell eller gasthaus. Middag.

Dag 2 Sightseeing og konsert
Frokost. Sightseeing i Riga. Holder konsert i gamlebyen om kvelden. Middag.

Dag 3 Ettermiddagskonsert
Frokost. Formiddagen kan dere ta en tur til Jurmula å bade, eller bare se den vakre stranden.

Holder konsert om ettermiddagen; møter evt. lokalt korps. Middag.

Dag 4 Dagen til egen disposisjon
Frokost. Dagen til egen disposisjon med for eksempel bading/shopping/museum. Middag.

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, flyskatter, buss mellom hotell og flyplass, overnatting, frokost, konsertprogram og lokale guider.
Prisen inkluderer ikke inngangspenger, andre måltider og øvrig transport enn de spesifisert. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

 

Send forespørsel