Korpstur til Tallinn, Estland

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Vi har de siste årene hatt mange veldig fornøyde korps til Tallinn, og anbefaler gjerne byen for flere korpsturer!

På denne korpsturen til Tallinn bor dere på hotell som stor sett ligger i de nyere bydelene. Hotellene holder enkel, men grei turistklassestandard. Vi legger også til rette for et komplett tilbud på konsertsiden.

Det er en fenomenal sang- og musikkultur i Tallinn, Estland. Landet huser mange store musikk- og kulturfestivaler, og gleden over sang, dans og musikk er enorm. Ikke minst har det bredt anlagte kulturlivet vært viktige for den estiske identiteten, ikke minst i tiden under russisk herredømme.

Tallinn har det siste tiåret vært i rivende utvikling. De nyere bydelene preges av stadige byggeprosjekter og nyetableringer. Optimismen er stor, og forandringene har etter hvert blitt det normale i store deler av byen.

Unntaket er likevel byens definitive hjerte; gamlebyen. De karakteristiske smale brosteinsbelagte gatene, de små intime kafeene og butikkene og ikke minst den gamle markedsplassen på torvet lever i beste velgående.

I denne bydelen kan man se igjen spor etter de mange nasjonene som har hersket over landet og byen, på godt og på ondt. De nordiske kirkene med sine karakteristiske spir, de ortodokse kirkene med sine kupler og kors, middelaldergårdene fra hansatiden, ja, det har knapt noen ende.

 

Dag 1 Ankomst Tallinn
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell eller gasthaus. Middag.

Dag 2 Sightseeing. 
Frokost. Sightseeing i Tallinn på formiddagen. Utekonsert. Middag.

Dag 3 Tivoli. Tur utenfor Tallinn
Frokost. Besøker tivoli/ underholdningspark. Tur utenfor Tallinn. Kan holde konsert (kan være sammen med lokal gruppe). Middag.

Dag 4 Konsert på markedsplassen
Frokost. Konsert på markedsplassen i Tallinn. Den er meget godt besøkt og det er lange tradisjoner for konserter der. Middag.

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, konsertprogram, lokale guider.
Prisen inkluderer ikke
Inngangspenger og tur utenfor Tallinn.  Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

Send forespørsel